Home Diverse, Stiri “Nu himen, nu diamant” – pagina de Facebook care a stârnit controverse dure, le cere fetelor să fie virgine atunci când se căsătoresc
DiverseStiri

“Nu himen, nu diamant” – pagina de Facebook care a stârnit controverse dure, le cere fetelor să fie virgine atunci când se căsătoresc

nu himen nu diamant
“Nu himen, nu diamant” este numele unei noi pagini pe Facebook, care și-a câștigat popularitatea în ultimele zile. Nu numai pentru că și-a mărit numărul de fani, ci și pentru ridicolul și critica pe care a generat-o existența sa pe Web.

Motivul acestei pagini pentru să fie simplu, femeile sunt încurajate să se abțină de la sex până după noaptea nunții.

Creatorul său a fost criticat dur, în general de către grupurile feministe și ridicole de pe rețele de socializare, precum Twitter. "Sexist", "degradant", "discriminatoriu" … Acestea sunt câteva dintre adjectivele dedicate pagini în aceste zile pe Internet. 

Pagina a ajuns cu câteva zile în urmă la o mie de fani, astăzi depășește cu mult 4.000. De departe de a fi închisă, ei le-au descris pe cele care critică pagina, ca fiind "feministe" și spunând că "99% sunt supraponderale."

Motto-ul paginii încurajează, de asemenea, ca femeile care nu sunt virgine la căsătorie să fie respinse. "Dacă ea nu au fost suficient de bună pentru omul care a avut-o, de ce ar fi suficient de bună pentru tine?".

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks