Tatum O’Neal, faimoasa actriţa şi fosta soţie a marelui tenismen John McEnroe, a avut o revelație cu privire la viaţa ei amoroasă. Într-un interviu recent, acordat revistei People Magazine, a mărturisit – “Îmi plac femeile.”
tantum o neal
Întrebată dacă se consideră lesbiană sau bisexuală O’Neal a răspuns categoric: “Nu sunt nici una, nici alta”, “Eu cu siguranţă am fost la întâlniri recente, în cea mai mare parte cu femei”, a declarat vedeta din “Bad News Bears” pentru revista de la Hollywood.

O’Neal, (51 de ani) a spus că preferă femeile, deoarece acestea sunt “blînde şi mai deştepte decât bărbaţii pe care i-a întâlnit recent” şi a adăugat că chiar dacă până acum nu are o relaţie, “speră cu nerăbdare să o întîlnească”.

Câștigătoarea premiului Oscar a încheiat căsătoria sa cu fostul jucător de tenis american John McEnroe în anul 1994, a declarat, de asemenea, publicației că “femeile sunt creaturile cele mai uimitoare de pe pământ”.

În adolescență, ea a fost romantic legată de Michael Jackson. În anii 1970 l-a întîlnit pe Michael, însă era deja căsătorită cu McEnroe. Ea are trei copii cu McEnroe – Kevin, 29, Sean, 28 și Emily, 24. După o luptă de zece ani cu dependenţa de droguri, actriţa spune despre ea “sunt mai în formă decît am fost vreodată“.

Comentarii pe Facebook