Vineri, 13 ianuarie 2017, polițiștii Poliţiei oraşului Balş, județul Olt, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, în baza unor mandate, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Craiova, județul Dolj, la trei persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt din locuințe. La percheziții, au fost găsite diverse sume de bani, telefoane mobile, chei artizanale pentru deschidere uşilor de locuinţe şi alte asemenea instrumente, susceptibile a fi provenite din furturi din locuințe sau folosite la comiterea unor astfel de furturi.

Cei trei bărbați, cu vârste de 22, 23 și 46 ani, din județul Dolj, sunt bănuiți că, la data de 16.12.2016, s-au deplasat la locuințele a trei persoane, din orașul Balș și comuna Bobicești, unde, sub pretextul că vor să cumpere diverse bunuri, au intrat în domiciliile acestora și, în timp ce unul distrăgea atenția proprietarului, ceilalți au sustras diverse sume de bani.
Prejudiciul total, în sumă de 14.000 lei, a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Bucur Borcan

Facebook Comments
Recenzia dvs.: Cum vi s-a părut acest articol?