Home Nou Paranormalul, extratereștrii și OZN-urile-tabuuri în “lumea liberă” a Vestului
Nou

Paranormalul, extratereștrii și OZN-urile-tabuuri în “lumea liberă” a Vestului

Trăind într-o lume a minciunii și omisiunii, este foarte dificil să nu fii circumspect. Dar, nu numai omul de rând minte, iar cei mai mari mincinoși, politicienii, nu sunt singurii pești din acvariu. Părinții, spălați pe creier de către propagandă își mint, neintenționat e drept, copiii. Profesorii mint la rândul lor neintenționat, generații de elevi cu informații eronate pe care le-au preluat din diferite surse, iar mass-media care se autointitulează câinele de pază, nu numai al democrației ci al întregii societăți este un inamic declarat al adevărului. Occidentul (în acest articol nu va fi vorba de state unde domnesc dictaturi sau guverne autoritare unde e evidentă spălarea creierelor maselor prin aparatul de propagandă statal) se ascunde după “degetul” numit libertate dar realitatea este că vesticii sunt asemenea intoxicaților cu drogul soma din Minunata Lume Nouă. Libertatea din țările Vestului a fost în mare parte o aparență și e pe cale să piară sub loviturile colectiviste ale Ocultei Mondiale. Pentru a da însă două exemple sugestive în legătură cu modul în care occidentalii sunt spălați pe creier de mass-media și sistemul de învățământ voi scrie două cuvinte: PARANORMAL și EXTRATEREȘTRI.

Paranormalul a fost un subiect tabu până în urmă cu ceva timp în Vest. Dacă pomeneai sau deschideai o discuție în legătură cu acest subiect erai taxat drept “zărghit” sau “noncomformist” în cel mai bun caz. Parapsihologia, o știință de graniță care se ocupă cu studiul fenomenelor paranormale a fost trecută cu vederea în Vest în timp ce rușii sovietici și mai târziu Federația Rusă aprofundaseră deja acest domeniu ajungând la performanțe nemaipomenite: telepatia, preluarea controlului asupra minții inamicului sau al oricărei alte persoane, uciderea de la distanță, vederea paranormală la distanță și chiar dezactivarea focoaselor nucleare prin puterea minții, fapt care i-a îngrijorat teribil pe americani.

Cei mai mulți paranormali vin azi din Rusia în timp ce Vestul Europei e mult în urmă iar SUA doar la nivel de începător în acest domeniu. Propaganda și-a făcut efectul însă în Occidentul așa-zis liber. Mulți occidentali nu cred nici măcar azi în existența paranormalului, indivizi precum omul de știință materialist Richard Dawkins fiind “idioți utili” pentru aparatul universitar specializat în spălat creiere. Conducătorii se tem însă ca oamenii de rând să își dezvolte abilități paranormale (există în Vest cursuri specializate în acest sens, destul de scumpe e drept), deoarece controlul acestor lideri asupra maselor s-ar reduce foarte mult, un adevărat coșmar pentru “arconii” lumii libere.
Paranormalul este ceva “normal” pentru instituțiile de forță din Rusia și pentru mulți cetățeni ai acestei țări dar este ceva “anormal” pentru “lemingii” spălați pe creier din Occident. Iar pentru fanaticii creștini care spun că paranormalul este ceva vrăjitoresc sau diavolesc trebuie să le aducem exemplul minunilor produse de Isus Hristos și de alți prooroci din Biblie, minuni care se pot încadra cu ușurință în categoria paranormalului. Iar vestea bună vine tot din cuvintele lui Isus care afirma la un moment dat că fiecare om e capabil să facă minunile pe care le face el.

Extratereștrii și OZN-urile sunt cel mai mare coșmar pentru Oculta mondială astfel încât și aceștia au fost trecuți la “index”. În State s-a trecut de la negare la discreditarea sau chiar uciderea celor care cercetează fenomenul OZN. Poți fi făcut cu ușurință “lunatic” sau “nebun” de către spălații pe creier dacă le spui că ești pasionat de OZN-uri și ET. Existența OZN-urilor și a extratereștrilor ar trebui să fie o axiomă, asta în timp ce NASA se preface că caută viață în colțurile îndepărtate ale Universului. Plecăm de la concluzia bine întemeiată că există și alte civilizații inteligente în Univers (un lucru care nu trebuie demonstrat deoarece e la mintea cocoșului) care au tehnologii pentru a călători pe distanțe de ani lumină într-un timp scurt. Dacă adăugăm și faptul că aceste civilizații sunt la fel de curioase precum suntem noi să descopere viața inteligentă ajungem să concluzionăm că extratereștrii au vizitat și încă vizitează Pământul. Ei sunt aici dar au tehnologia necesară pentru a deveni invizibili pentru noi, oamenii, asta în timp ce NASA caută viață inteligentă în cine știe ce colț izolat de galaxie.

Motivul pentru care autoritățile, atât politice, religioase și academice nu doresc să fac publică existența extratereștrilor este simplu: recunoașterea existenței acestora ar produce un salt în cunoaștere și morală al umanității, salt ce ar facilita contactul cu civilizațiile extraterestre. Religiile ar dispărea, sistemul de învățământ și științele vor trebui complet revizuite, iar politicienii își vor vedea puterile diminuate. Tehnologii hiperperformante vor fi puse la dispoziția maselor tehnologii care îi vor elibera pe oameni din sclavia pe care o impun marile corporații care dețin controlul asupra resurselor Terrei.
Americanii sau cel puțin o parte a lor, sunt însă dominați atât de ignoranță cât și de aroganță. Propaganda a lucrat perfect astfel încât această națiune are impresia (întemeiată până la un anumit punct) că e cea mai mare din lume. Sau poate singura din lume. Sau chiar din univers, această afirmație nefiind surprinzătoare la un popor intoxicat mental care crede în destinul său excepțional în ciuda faptului că se află la doar un pas de a deveni o dictatură colectivistă.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks