Home Sănătate Plan eficient de îngrijire a bolnavului de cancer și de eliminare a celulelor canceroase
Sănătate

Plan eficient de îngrijire a bolnavului de cancer și de eliminare a celulelor canceroase

Procesul de tratament al cancerului durează o perioadă de 6 luni de zile, iar rezultatele sunt foarte rapide atunci când pacientul adoptă un plan specific de îngrijire adaptat atât bolii cât și necesității fizice a organismului său. În acest articol, vom prezenta un plan eficient de îngrijire a bolnavului de cancer și de eliminare a celulelor canceroase în care pacientul nu este în pericol după 2 săptămâni.

Eliminarea celulelor canceroase 


Tratament natural pentru cancer – suc de fructe și legume

Cel mai important lucru în caz de cancer este să vă hrăniți doar cu suc natural de fructe sau legume. Pentru aceasta, este indicat să urmați această rețetă adecvată.

În timpul acestui proces este necesar să ucideți paraziții, bacteriile și ciupercile din organism. Acești intruși sunt responsabili pentru poftele de zaharuri și de pierderea controlului asupra conștiinței (concentrarea) față de respectarea regimului. Sucul proaspăt stors, consumat în 3 minute de la stoarcere, încă conține lumină atomică. Viteza de vibrație a câmpului luminos (câmp unificat) accentuează viteza de vibrație (electricitate) a materiei atomice. Viteza vibratorie a bio-fotonilor echilibrează (coerența) magnetismul, răspândește lumina spre activarea luminii atomice și crește puterea globală a organismului.

Extracția metalelor grele din organism, purificarea glandei pineale și a glandei tiroide

Planul de tratament împotriva cancerului include, de asemenea, purificarea glandei pineale cu alga Chlorella sau F3. Tiroida are nevoie de “melatonina” produsă de glanda pineală pentru a funcționa corespunzător.

Chlorella, sau F3, este, de asemenea, folosită pentru eliminarea metalelor grele și a toxinelor din organism. Sucul și algele marine promovează restaurarea sănătății în caz de cancer. Cu toate acestea, este esențial să luați ierburi (de exemplu, lapte de ciulin sau de brusture) dacă aveți insuficiență hepatică sau suprarenală.

Chlorella poate fi consumată în timpul tratamentului datorită puterii sale alcaline foarte puternice.

– 6 până la 12 comprimate/de 3 ori pe zi

Sau mai scump și mai eficient F3, care poate fi consumat în timpul tratamentului datorită puterii sale alcaline extrem de puternice.

– 6 până la 12 comprimate pe zi/de 3 ori pe zi.

Curele trebuiesc urmate pe o perioadă de 6 luni de zile.

Purificare apei

În caz de cancer, trebuie să cumpărați un purificator de apă care să neutralizeze halogeni, toate toxinele, inclusiv fluorurile și tratamentele din apa pe care o consumați. Un distilator de apă sau un sistem de osmoză inversă are un rol extrem de important în procesul de vindecare al cancerului. Apa distilată sau apa trecută prin sistemele de osmoză nu conține minerale alcaline (sunt acide și promovează dezvoltarea celulelor canceroase). Prin urmare, este important să cumpărați un sistem de purificare a apei care “mineralizează” și “ionizează” apa. Tehnologia de restructurare a apei trebuie să ionizeze molecula de apă pentru a-o face mai organică. Sistemul de restructurare trebuie poată împarte molecula de apă, astfel încât să fie ușor asimilabilă de organism.

Tehnologia aleasă de restaurare a apei trebuie, de asemenea, să crească puterea atomică a nucleelor ​​atomice, acțiunea de stimulare a luminii atomice (foton), pentru a asigura creșterea nivelului de energie al corpului. Apa de la poalele munților (în special primăvara) este foarte pură, în timp ce apa de primăvară din apropierea câmpurilor agricole este contaminată cu multe toxine provenite din utilizarea pesticidelor și îngrășămintelor chimice.

Stresul este inamicul numărul 1 al cancerului

Anxietatea sau stresul creează toxine responsabile de acidoză (inflamație) în sistemele organismului. Prin urmare, trebuie să vă îndepărtați de oamenii negativi și nesănătoși din jurul dvs. pentru a vă scufunda într-un mediu care este în armonie cu viața. Bucuria vieții este esențială pentru procesul de vindecare al bolii. În acest caz, exercițiile fizice sunt singura modalitate de eliminare al cancerului. Un alt mod de tratament include practicarea unor reprize de respirații adânci în timp ce sunteți conectați la simțurile corporale.


Alimente de evitat în caz de cancer

Carne

Carnea acidifică sângele, distruge mineralele alcaline și conține o mulțime de toxine.

Zahăr

Nu consumați zahăr alb. Este un zahăr sintetizat, radiat, alb, foarte acid, din cauza absenței mineralelor alcaline provenite de la plantă. Dacă este necesar, înlocuiți zahărul cu zahăr organic din  ștevie dulce sau cu sirop de arțar în doze mici.

Lapte

Evitați cu orice preț laptele de animale și produsele derivate din lapte. Dacă este nevoie, beți lapte de migdale și nu beți niciodată lapte din soia. Soia provine din boabe modificate genetic care distrug flora intestinală. Soia este o plantă care absoarbe o mulțime de toxine prin rădăcinile sale și este de asemenea toxică chiar și atunci când este cultivată într-un mod organic.

Sare albă prelucrată (sintetică)

Acest tip de sare este nocivă pentru organism, conține aluminiu, conține nisip, iod și alte substanțe toxice care favorizează dezvoltarea celulelor canceroase. Acest tip de sare nu conține minerale alcaline ionizate. Este foarte periculoasă pentru sănătate. Practic, toată cantitatea de sare vândută în magazinele alimentare (99%) este periculoasă pentru sănătate.

100% din sare naturală este excelentă pentru cancer. Conține o mulțime de minerale alcaline (oligoelemente) ionizate. Această sare este recomandată pentru reconstrucția sistemelor osoase, neurologice și ligamentoase.

Gluten

Glutenul (grâul) acidifică sângele. Este o hrană modificată genetic umplută cu pesticide și antifungice (anti-ciupercă) care distruge flora intestinală (sistemul imunitar). Aciditatea condusă de gluten fură mineralele alcaline din organism.

Mucus

Produsele din lapte de vacă, carnea sau glutenul produc mucus în interiorul sistemelor corpului. Ciupercile legate de cancerul iubesc mucusul creat de aceste substanțe nocive pentru organism.

Semințe – nuci – cereale – pâine

În caz de cancer, trebuiesc evitate cu orice preț, din cauza riscului de inflamație și a energiei utilizată pentru a digera substanțele pe care le conțin.

În caz contrar, aceste substanțe trebuie să fie întotdeauna germinate (și organice). Care este secretul? Toate semințele (nucile) dezvoltă o enzimă pe stratul lor exterior pentru a le proteja împotriva secetei. Această enzimă, un strat extern de piele, le permite să fie în stare latentă în timpul secetei.

Corpul uman nu este conceput să consume aceste elemente în stare brută. În acest caz, este recomandat să înmuiați cerealele (nucile și semințele), timp de cel puțin 12 ore, pentru a elimina aceste enzime (stratul exterior). După înmuiere, trebuie să le curățați de coajă.

Această înmuiere activează procesul vital (germinarea) acestor substanțe. Vorbim despre gătitul live. Astfel, ajungem la un aliment plin cu oligoelemente (vitamine).

În caz contrar, enzima este o toxină care promovează aciditatea. Această acidificare cauzează multe dezechilibre, care la rândul lor sunt responsabile pentru toate bolile din organism.

Cafea

Nu consumați niciodată cafea atunci când suferiți de cancer. Cafeaua este foarte acidă. Ea afectează anumite glande endocrine și poate dăuna sistemului nervos prin absența mineralelor alcaline ionizate.

Glandele noastre endocrine pot fi dezechilibrate (obosite) de gradul nostru de toxicitate. Cafeaua poate crește această oboseală.

Cafeaua stimulează, de asemenea, lumina creativă. Deci, poate amplifica gaura neagră atomică (psihică) care stă la baza bolii.

Alcool

Alcoolul este foarte acid și umplut cu substanțe chimice. Prin urmare, trebuie evitat cu orice preț.


Factorii care contribuie la dezvoltarea tumorilor canceroase

Unde electomagnetice (WI-FI)

Opriți dispozitivele care produc unde electromagnetice. Aceste valuri electrice au o polaritate “pozitivă” care provoacă inflamația. Aceste valuri sunt nocive pentru sănătate oamenilor și trebuie evitată expunerea la acestea.

Organisme modificate genetic (OMG)

Nu cumpărați niciodată legume și fructe care sunt modificate genetic (OMG). Cumpărați doar de la fermierii locali care folosesc semințe vechi. Fermierul de la care cumpărați trebuie să fi acordat o atenție deosebită proveninței semințelor cultivate. 95% din fructele și legumele din magazine sunt modificate genetic. De asemenea, ele au fost pulverizate cu pesticide foarte toxice.

Organismele modificate genetic pot conține până la 6-25 substanțe chimice (insecticide și antifungice) în interiorul alimentelor. De exemplu, căpșunile conțin 25 de OMG-uri. Să nu mai vorbim de numeroasele pesticide care sunt pulverizate pe terenurile agricole. Organismele modificate genetic (OMG), sunt substanțe chimice sintetizate care sunt prezente în interiorul hranei noastre. Aceste substanțe organice (chimice) sunt periculoase, pe termen scurt sau lung, pentru sănătatea noastră. Aceste OMG-uri distrug flora intestinală responsabilă pentru sistemul imunitar. Flora intestinală este extrem de importantă, deoarece echilibrează toate sistemele corpului nostru, inclusiv sistemul endocrin (hormoni).

Aditivi alimentari sau E-uri

Consumați alimente fără aditivi sau E-uri, care nu favorizează dezvoltarea celulelor canceroase.

Plombe dentare (Mercur)

Dacă aveți plombe gri, mergeți la dentistul holistic pentru a le înlocui (mercurul) cu plombe albe. În caz de cancer (tumoare) la creier trebuiesc eliminate plombele albe, și înlocuite cu aur sau platină. Plasticul din interiorul plombelor albe hrănește cancerul (tumora).

Pesticide

Aceste substanțe chimice provoacă acidoză (inflamație). Ele sunt extrem toxice și pot fi considerate o armă biologică.

Aluminiu

Opriți utilizarea deodorantelor și antiperspirantelor pe bază de aluminiu care ajung direct în sânge și, care favorizează dezvoltarea tumorilor canceroase.

Fluor

Fluorul este o armă biologică. Vă rugăm să cumpărați o pastă de dinți organică. Puteți realiza o pastă de dinți cu ulei organic de cocos (lichid) și foarte puțin bicarbonat de sodiu. Nu beți niciodată apă îmbuteliată care conține fluorură.


Cauza principală a bolilor – produsele non-bio

Principala cauză a cancerului o reprezintă produsele non-bio pe care le-ați consumat de foarte multă vreme. Aceste molecule sintetizate sunt cauza principală a acidozei. Trebuie să le eradicați la un moment dat din organism cu anumite tratamente de detoxifiere.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!