Un grup de 30 de oameni de stiinta au efectuat un studiu în mai multe spitale si au demonstrat ca penisul se poate fractura.
femeia deasupra
Potrivit unui studiu publicat in revista Advances in Urology, există o poziție sexuală foarte periculoasă pentru bărbați: dacă este practicată, penisul se poate fractura.

Pozitia sexuală care poate provoca fractura penisului este “femeia deasupra”. Potrivit oamenilor de știință, această poziție este responsabilă pentru jumătate din toate fracturile care apar in timpul actului sexului.

Experții avertizează că greutatea femeilor peste penisul în erecție fara ca bărbatul să poată previni o penetrare nereusită si să reacționeze rapid ii poate provoca bărbatului o fractură dureroasă.
Oamenii de ştiinta explică faptul că, atunci când masculul este deasupra sau în spatele femeii, riscurile de accidentare generate sunt reduse la minimum.
Concluziile au fost trase în urma analizării a 44 de cazuri de fracturi ale penisului la un spital din Brazilia: s-a fost observat că cele mai multe dintre incidentele au fost cauzate de această poziție.
“Pacientii au raportat că în timpul sexului auzit un zgomot, urmat de umflare și durere, “ declară Daily Mail, adăugând că fracturile peniene sunt “rare”.

Comentarii pe Facebook