Marele Ordin Feminin Român prezintă sambata, 29 noiembrie, ora 19.30, în premieră pentru România spectacolul de teatru masonic “Maestrul”, o adaptare după un text de Luci Gurzun.
afis_maestrul
“Vă așteptăm să descoperiți în spectacolul de sâmbătă legenda plină de simboluri a lui Hiram, un personaj foarte important pentru masonii de pretutindeni. “Maestrul”, în regia Ioanei Nestorescu Balcești este o pledoarie pentru moralitate si credinţă. Vă invităm sa descoperiti faptul ca în fiecare dintre noi poate exista un Maestru – un om bun şi drept care se supune Datoriei. Un Maestru susţinut de Înţelepciune, Frumuseţe şi Forţa care se opune Ignoranţei, Ipocriziei şi Fanatismului pană la sacrificiu – Graziela Bârlă, Mare Maestru al Marelui Ordin Feminin Român.  
Împreună cu seria de concerte “Coloana Armoniei”, spectacolul de teatru face parte dintr-un amplu proiect cultural inițiat de Marele Ordin Feminin Român care permite spectatorilor (fie ca sunt sau nu masoni) accesul la o serie de evenimente pe teme masonice.
Bilete se pot procura pe www.bilete.ro
Comentarii pe Facebook