Home Nou, Politica Profil Frans Timmermans: LGBT, Royal Dutch Shell, ING Bank. ADEVĂRUL despre Prim-vicepreședintele Comisiei Europene
NouPolitica

Profil Frans Timmermans: LGBT, Royal Dutch Shell, ING Bank. ADEVĂRUL despre Prim-vicepreședintele Comisiei Europene

Urmareste-ne pe Google News

Franciscus Cornelis Gerardus Maria Timmermans este un olandez controversat dar și un personaj cu multă pricepere în arta monologului, iar colegii săi de partid susțin că este greu de suportat, pentru că ripostează ca un orgolios ce vrea să aibă întotdeauna dreptate. Prim-vicepreședintele Comisiei Europene și Comisarul european este cunoscut, de asemenea, pentru videoclipurile sale de prezentare de pe Internet și se presupune că fac obiectul multor glume. Cu toate acestea, mulți dintre olandezi nu îi apreciază stilul și caracterul său.

Fiind fiul unui polițist de rang inferior olandez, de îndată ce a ajuns în fruntea Europei, s-a înălțat atât de mult încât a ajuns să scrie „Constituția UE“ – prin urmare, trebuie să fie un om integru și de valoare. Cei drept, Țările de Jos au respins “constituția” printr-un referendum, dar nu o să vorbim despre acest lucru.

Frans Timmermans este cunoscut în primul rând pentru promovarea intensă a căsătoriilor între persoane de același sex în țările din Uniunea Europeană. În acest scop, încearcă să pompeze bugetul UE către cea mai mare organizație LBGT – International Gay and Lesbian Association (Asociația Internațională a Gay-lor și a Lesbienelor) din Europa. În conformitate cu raportul anual al ILGA – Europa pe 2012, rezultă că valoarea totală a veniturilor 2.028.503 Euro, respectiv grantul Comisiei Europene din “programul Progress” a fost de 948,022 Euro, fără a pune la socoteală cei 52.004 euro din programul misterios al EIDHR. De asemenea, doamnei Sigrid Rausing de la fundația Sigrid Rausing Trust i-a fost donată suma de 229.732 EUR, respectiv 173.013 Euro Institutului pentru o Societate Deschisă al lui George Soros. După cum puteți vedea, dl Timmermans este atât de sufletist încât a ajutat doi miliardari.

Și nu va dura mult timp până când va primi recunoștința bine meritată, pentru că în cele din urmă dna Evelyne Paradis, șef/șefa ILGA – Europa a declarat într-un interviu pentru mass-media că ea și membri organizației sale sunt surprinși de declarațiile domnului Frans Timmermans care au avut loc în timpul evenimentului ILGA 2015, că este necesar ca Europa să „ia în dezbatere discuția asupra noii definiții a căsătoriei și legalizarea căsătoriei între persoane de același sex în toate țările din UE. Acesta a afirmat că “organizațiile LGBT nu au apărut cu adevărat în contextul politicii UE”. Adică, ele nu au intenționat niciodată să se ocupe de “redefinirea căsătoriei” și că lui îi revine “obligația de a legaliza căsătoriile între persoane de același sex”.

Culmea “democrației dl. Frans Timmermans”. “Organizațiile LGBT nu au luat inițiativa”, cu toate acesta Frans a considerat că “el ar trebui să o facă” și, astfel ar rezolva problema.

Nu întâmplător, în urma demersurilor sale rezultatele au început să apară. Astfel că, Olanda a devenit, în aprilie 2001, prima țară din lume care a legalizat căsătoriile homosexuale. De atunci, 15 țări europene au făcut acest pas: Germania, Belgia, Spania, Norvegia, Suedia, Portugalia, Islanda, Danemarca, Franța, Regatul Unite (cu excepția Irlandei de Nord, care nu acceptă decât parteneriatul civil), Luxemburg, Irlanda, Finlanda, Malta și, în fine, Austria, care urmează să permită căsătoriile pentru cupluri de același sex cel târziu în 2019, în urma unei decizii a Curții Constituționale.

În România, datorită presiunilor venite din parte comisiei nu se știe exact o să mai dureze până vor fi susținute public drepturile persoanelor LGBT, însă cu toate acestea, ea este obligată să recunoască căsătoria gay în UE.

Care este secretul succesului său?

Și aici putem să întrebăm care este “succesul vieții băiatului olandez”. Din punct de vedere profesional, cel mai mare succes al băiatului olandez a fost de a lucra la Royal Dutch Shell, unul dintre cel mai mari grupuri energetice din lume, o companie anglo-olandeză și, de asemenea, de a urca la consiliul de administrație și supraveghere și, în cel mai rău caz, a ajuns în funcția de director. El va deveni în cele din urmă rege al Regatului Țărilor de Jos, dar stați, acest obiectiv nu poate fi atins de un un simplu fiu de polițist, fie el și foarte capabil. Poate un loc de muncă la ING Bank.
Și aici găsim familia Timmermans într-o poziție înaltă. Este un domn Koos Timmermans, Directorul financiar al INGcare va demisiona în 2019, după ce grupul său a fost amendat cu 775 de milioane de euro pentru spălare de bani, în cadrul unui acord convenit cu procuratura din Olanda pentru închiderea investigației.

Nu știm dacă este frate sau văr, dar cu siguranță este “la fel de bun” precum Frans Timmermans, care după ce a studiat literatura franceză în Olanda apoi dreptul european la universitatea din Nancy, în Franța. (aproximativ un an) și după ce a terminat serviciul militar s-a angajat la direcția de Integrare a ministerului neerlandez al Afacerilor Externe, astfel a ajuns un om “independent”. Imediat a prins un al doilea loc de muncă în calitate de secretar al Ambasadei Olandei la Moscova, în anul 1990-1993. Probabil în principal pentru că în armată a studiat cu sârguință limba rusă a interogat oficial prizonieri de război ruși, care a luat prizonieră invincibila armată olandeză.
Conform unei surse proprii, l-a văzut personal pe Boris Elțîn, în timp ce stătea pe un tanc în fața “Casei Albe” din Moscova, care efectua întreaga demolare a Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste. Frans a căutat tot timpul să raporteze la ambasada tot ce vedea și auzea în Rusia.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!