Actorul de 70 de ani este ferm convins ca activitatea sa ca actor principal s-a stins, dar este fericit si cu aparitii secundare. Asta doar din dorinta de a juca.

Viata i-a demonstrat, insa, contrariul.

Robert de Niro IMDb

Regizorul Jon Turteltaub a cautat patru actori cu nume grele si un Oscar la pachet. Un criteriu important: varsta inaintata, pentru a crea o super productie demna de Oscar (inca unul). Zis si facut!

Robert de Niro apare intr-o productie de milioane, “Burlaci Intarziati”, alaturi de veteranii Michael Douglas si Morgan Freeman. O ocazie rara pentru varsta lor.

” Asa e viata. La un moment dat, nu mai putem juca orice. Acum, apar in ipostaze precum: cea de tata, de bunic si de ce nu, strabunic, dar daca rolul poate fi scris intr-o maniera amuzanta, atunci merita efortul. Dar acum nu mai pot fi un protagonist tanar si romantic – acele zile au disparut!” a declarat acesta pentru Britain`s Metro newspaper.

De Niro e de parere ca generatia “baby boom” ii ofera oportunitatea de a mai juca, datorita faptului ca fanii mai in varsta inca frecventeaza cinematograful.

Comentarii pe Facebook