Home Sănătate România, 59 de ani media de viaţă,… în realitate organismul uman are toate ingredientele pentru a putea trăi mulți ani
Sănătate

România, 59 de ani media de viaţă,… în realitate organismul uman are toate ingredientele pentru a putea trăi mulți ani

Urmareste-ne pe Google News

Potrivit unui studiu Eurostat din 2019, media de viață din România este cea mai mică din Europa. În timp ce la nivel european speranţa de viaţă este de 64,2 de ani pentru femei şi 63,5 de ani pentru bărbaţi, în România, media e de 59 de ani pentru femei şi 59,8 de ani pentru bărbaţi. În timp ce, la nivel european, speranţa de viaţă este de 64.2 de ani pentru femei, respectiv 63.5 de ani pentru bărbaţi, în România, media de vârstă este de 59 de ani pentru femei, respectiv 59, 8 de ani pentru bărbaţi, potrivit studiului Eurostat.

În realitate, organismul uman are toate ingredientele pentru a putea trăi mult mai mulți ani și, deși, totul depinde de fiecare persoană în parte cum se îngrijește pentru a avea un corp sănătos, printr-o alimentație corespunzătoare și o viață echilibrată.
Și, deși există o credință falsă că boala este o stare naturală și inevitabilă, este o afirmație încurajată de industria farmaceutică și medicală colosală, care generează profituri uriașe. Cei drept, industria farmaceutică este cel de-al treilea cel mai mare sector al economiei globale după producătorii de armament și traficanții de droguri…, scopul concernelor farmaceutice este de a face bani de la oameni prin vânzarea de medicamente.

După cum bine știm, medicina naturistă a fost pusă într-un con de umbră, în favoarea farmaceuticelor unde s-au investit miliarde de dolari, toate controlate și vândute prin intermediul profesioniștilor din domeniul sănătății. Astfel au apărut tot felul de boli, precum și medicamente ineficiente care distrug flora intestinală și care crează dependență.

Cu toate că industria medicală declară că este interesată să descopere noi tratamente, cele mai grave bolile cum ar fi, cancerul, problemele de inimă, obezitatea, sunt din ce în ce mai răspândite la nivel mondial.

Cei drept, industria farmaceutică și medicală fac casă bună cu alimentele preparate, artificiale și toxice pline de aditivi, pesticidele, metale grele precum și bacteriile rezistente și alimentele modificate genetic, fiindcă rezultatul este evident; evoluția bolilor fac viața oamenilor din ce în ce mai scurtă.

 

Comentarii pe Facebook
4.7/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!