Este foarte dificil de prezis o trădare, mai ales dacă avem încredere în partenerul nostru de viață, noi suntem prea ocupați pentru a vedea ce se întâmplă în jurul nostru.
barbat frumos

Un studiu al portalului Psychology Today a dezvăluit care sunt genurile de persoane care o să înșele.

Utilizatorii rețelelor de socializare: Rețelele de socializare pot avea o influență mai mare decât crezi în relații. Potrivit unui studiu de CyberPsychology, comportamentul și Social Networking excesiv pe o rețea de socializare precum Twitter, poate aduce conflicte în relație, care duc la trădare și la divorț.

Într-o relație pe termen scurt sau lung, rețelele de socializare pot avea o importanță majoră. Deci, este bine să fiți conștienți de timpul petrecut de partenerul dvs. pe rețelele de socializare, poate încerca să dezvolte o nouă relație fără să știți.

 O persoană care a înșelat deja: Cum o spune și proverbul: “Lupul își schimbă blana, dar năravul, ba!” Oamenii care au înșelat o dată, o pot face din nou. De fapt, nu exista studii științifice clare. Cel mai bine, măsoară de şapte ori şi taie odată înainte de a începe o relație cu cineva care a înșelat.

 Bărbații și femeile cu putere: Acest lucru este valabil atît în cazul bărbaților, cît și a femeilor, conform mai multor studii științifice. Puterea îi face pe bărbații și pe femei să aibă o mai mare încredere în atragerea de noi parteneri și astfel să devină înșelător.

Comentarii pe Facebook