Este Brad Pitt bisexual?
brad pitt este bisexual

Brad Pitt și Angelina Jolie tocmai s-au căsătorit în 2014 – dar celebrul cuplu erau împreună încă din 2005. Cum au reușit Brad și Angelina să mențină o relație sănătoasă timp de un deceniu? Ei bine, potrivit unui nou raport – au făcut aceleaşi lucruri, s-au întîlnit cu alte persoane, iar în cazul lui Brad … cu alți bărbați.

brad pitt si angelina
O altă publicaţie, de la Hollywood susține că Brad Pitt și Angelina Jolie sunt într-o relație deschisă, ambii sunt bisexuali și perfect de acord cu partenerul său, de a avea relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex. Revista Star Magazine raportează că Brad Pitt este de un deceniu bisexual și interesat de închirierea … baieţilor!

Revelația a venit de la Chesam Sam Ibrahim, omule se deplasează în cercurile actorului și a soției sale, Angelina Jolie. El a descris chiar și un incident în care Pitt a dorit să închirieze un actor porno gay pe nume Cameron Fox, care a fost contactat de Brad, pe un site web numit rentboy.com. Ambii şi-au dat întîlnire într-un hotel din Monterey, California. “Brad l-a privi, ia oferit o mie de dolari și ia cerut să plece. Cameron nu a fost la fel de plin de farmec cum părea în fotografii. Cred că Brad are un gust minunat “, a spus el.

În ceea ce privește dacă Jolie este de acord cu toate acestea, Ibrahim spune ca ea știe totul și nu are nici o problemă, deoarece şi ea este bisexuală.

Comentarii pe Facebook