În ziua de 18 decembrie 2018, procurorii DIICOT Covasna au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului GAVRILUȚ OVIDIU, subofițer în cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

La data de 17 decembrie 2018, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna l-au surprins în flagrant, pe raza municipiului Brașov, pe inculpatul Gavriluț Ovidiu, în timp ce ridica, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internaţional.
Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la suma de 15.000 de euro.
La data de 18.12.2018 Tribunalul Militar Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Bucur Borcan

Facebook Comments
Recenzia dvs.: Cum vi s-a părut acest articol?