Totul s-a intamplat in Kabul la o nunta. Ei au batut, violat si le-au jefuit pe cele trei victime. Inainte sa fie executati cei sapte violatori au fost înarmați și îmbrăcați asa cum erau inainte de a ataca femeile prezente la o nunta.

violatori afgani

 

Curtea de Justitie ia condamnat la moarte prin executie in directa la TV!

 

Fapta s-a petrecut in primele ore ale dimineții din 23 august. “Am stat cu familia noastră în drum spre Paghman, pe drumul de intoarcere ne-au prins. Unul dintre ei mi-a pus un pistol la cap iar ceilalți au luat toate bijuteriile noastre si apoi au început toate lucrurile care se cunosc deja “, a declarat o victimă a spus cu voce tare în instanța de judecată pentru “ BBC “.

Cum s-a derulat procesul: Cei care au violat cele trei femei stăteau în fața judecătorului iar una dintre ele a declarat a fi gravidă!executie violatori

La scurt timp după crimă, oamenii au fost arestați. Și a durat doar doua saptamani pana la proces în fața instanței din Kabul. Televiziunea afgana a filmat intreaga procedura.

Președintele Hamid Karzai a cerut instanței anterior de a impune pedeapsa cu moartea. De asemenea, pentru a reduce furia poporului seful poliției din Kabul, Sahir Sahir a cerut în mod public ca oamenii sa fie spânzurati în public. De asemenea, duminica dimineata s-au adunat un grup de personae furioase în fața tribunalului cerând pedeapsa cu moartea.

Comentarii pe Facebook