Un centru al unor școli private dedicat Formări Profesională, a realizat un clasament cu cele mai populare 10 locuri de muncă din întreaga lume în 2015.

1. Directori de Marketing: sectorul vânzărilor va crește foarte mult în viitorul apropiat, în special marketingul online. Un MBA poate fi un factor important în pregătirea pentru un loc de muncă.

2. Software Developers: Cererea a crescut în ultimii ani cu mai mult de 15%. De obicei, pentru cei licențiaţi sau pentru ingineri IT.

3. Dezvoltatorii web: este una dintre carierele profesionale care a înregistrat o creștere exponențială a cererilor. Articolul cuprinde de la proiectant la dezvoltator, administratorul și dezvoltator web în sine.

4. Ingineri industriali: acești profesioniști sunt supervisori de producție, ingineri de proiect sau ingineri tehnici. Sunt profile la mare căutare în viitor.

5. Asistentele: cererea lor în diferite regiuni geografice ale lumii este inegală. În contrast, Statele Unite ale Americii nu reușește să acopere cererea. Germania, între timp, a căutat cu ceva timp în urmă personal medical de urgență.

6. Sales Manageri: această profesie a avut o creştere a cereri cu peste 8% în urmă cu cinci ani, iar în următori ani va avea cei mai căutaţi angajaţi de pe piaţă, se constată că viitorul este în vânzări.

7. Logopezi: specialişti în domeniu se ocupă de cazurile cu tulburări de comunicare umană. Preocupare crescută pentru relaţii publice şi comunicare interpersonală din lumea afacerilor a provocat recent reevaluarea sa.

8. Fizioterapeuţi: este o categorie foarte largă în cadrul profesiei medicale, a cărui sarcină principală este de a îmbunătăți starea fizică a pacientului.

9. Administratori medicali și de sănătate: ocuparea pe piaţa forței de muncă a crescut cu 6%. Ei sunt necesari managerilor centrelor de sănătate și echipele tehnice, în special în medicina privată.

10. Administratori de reţele şi sisteme informatice: a cărui responsabilitate este de a se asigura funcţionarea unui sistem informatic şi pune în aplicare acolo unde este necesar sunt şi vor fi la mare căutare pe piaţa forţei de muncă.

Comentari

comentari