Home Diverse, Stiri Top 10 cele mai căutate locuri de muncă din lume în 2015
DiverseStiri

Top 10 cele mai căutate locuri de muncă din lume în 2015


Un centru al unor școli private dedicat Formări Profesională, a realizat un clasament cu cele mai populare 10 locuri de muncă din întreaga lume în 2015.

1. Directori de Marketing: sectorul vânzărilor va crește foarte mult în viitorul apropiat, în special marketingul online. Un MBA poate fi un factor important în pregătirea pentru un loc de muncă.

2. Software Developers: Cererea a crescut în ultimii ani cu mai mult de 15%. De obicei, pentru cei licențiaţi sau pentru ingineri IT.

3. Dezvoltatorii web: este una dintre carierele profesionale care a înregistrat o creștere exponențială a cererilor. Articolul cuprinde de la proiectant la dezvoltator, administratorul și dezvoltator web în sine.

4. Ingineri industriali: acești profesioniști sunt supervisori de producție, ingineri de proiect sau ingineri tehnici. Sunt profile la mare căutare în viitor.

5. Asistentele: cererea lor în diferite regiuni geografice ale lumii este inegală. În contrast, Statele Unite ale Americii nu reușește să acopere cererea. Germania, între timp, a căutat cu ceva timp în urmă personal medical de urgență.

6. Sales Manageri: această profesie a avut o creştere a cereri cu peste 8% în urmă cu cinci ani, iar în următori ani va avea cei mai căutaţi angajaţi de pe piaţă, se constată că viitorul este în vânzări.

7. Logopezi: specialişti în domeniu se ocupă de cazurile cu tulburări de comunicare umană. Preocupare crescută pentru relaţii publice şi comunicare interpersonală din lumea afacerilor a provocat recent reevaluarea sa.

8. Fizioterapeuţi: este o categorie foarte largă în cadrul profesiei medicale, a cărui sarcină principală este de a îmbunătăți starea fizică a pacientului.

9. Administratori medicali și de sănătate: ocuparea pe piaţa forței de muncă a crescut cu 6%. Ei sunt necesari managerilor centrelor de sănătate și echipele tehnice, în special în medicina privată.

10. Administratori de reţele şi sisteme informatice: a cărui responsabilitate este de a se asigura funcţionarea unui sistem informatic şi pune în aplicare acolo unde este necesar sunt şi vor fi la mare căutare pe piaţa forţei de muncă.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    Ok No thanks