Dacă doriți să știți care sunt cele mai bune motocoase din acest an, nu ezitați să continuați să citiți acest articol. În acest articol am întocmit o listă în care am selectat 8 cele mai bune motocositoare pentru iarba de umăr cât și detaliile pentru fiecare dintre ele, astfel încât să puteți alege o mașină potrivită pentru sarcinile de zi cu zi de care aveți nevoie.

Motocoasa Einhell GH-BC 43 AS

Coasa GH-BC 43 AS pe benzină este o unealtă puternică cu care puteți obține controlul vegetației dese chiar și în zonele greu accesibile ale grădinii fără pic de efort. O putere amplă este furnizată de un motor în doi timpi de înaltă calitate, care este remarcabil pentru funcționarea sa fără întreruperi și cu vibrații scăzute datorită unui arbore cotit cu lagăr dublu și funcție anti-vibrații. Toate comenzile coasei sunt ușor de accesat pe mânerul din aluminiu, universal reglabil pentru ambele mâini de tipul ghidonului, asigurând o manevrare foarte ușoară și precisă a coasei. Pentru o cosire eficientă modelul GH-BC 43 AS poate fi dotat fie cu o lamă cu 4 dinți sau o bobină cu fir dublu cu alimentare alternativă automată a firului. Modelul GH-BC 43 AS are un mâner lung rezistent realizat din tub de aluminiu, care rezistă la presiunea excesivă. Sistemul său de Pornire Rapidă cu un dispozitiv de amorsare ușor accesibil și un auto-șoc face posibilă pornirea rapidă și ușoară. Siguranța la locul de muncă este asigurată printr-un ambreiaj centrifugal care decuplează unealta de tăiere în regimul de ralanti. Pentru o utilizare confortabilă există un ham ușor de utilizat. Datorită unui arbore divizat, coasa poate fi demontată în două părți în doar câteva momente pentru transportul ușor și depozitarea într-un spațiu minim.

Motocoasa Black & Decker GL8033

Mașinile de tuns iarba Black and Decker sunt elementele perfecte pentru terenuri neuniforme sau arbuști mici. Dacă mașina de tuns iarba nu poate tunde zonele neuniforme, acest instrument este foarte util și practic.

Este, de asemenea, o mașină foarte puternică,  care are 800 W și are o lățime de tăiere de 33 centimetri.

În ceea ce privește mânerul, acesta este telescopic și include de asemenea un mâner secundar care este reglabil.

Motocoasa Green Cut GGT650B 5-1

Această motocoasă a fost proiectată pentru a tunde diferite tipuri de terenuri.

Aceste unelte au un motor pe benzină de 65 centimetri cubi în doi timpi și o transmisie mecanică a lamei.

Acest model include, de asemenea, mănuși, căști de protecție împotriva zgomotului, jambiere de protecție, ochelari de protecție pentru vedere, câteva unelte și un recipient pentru obiecte.

Motocoasa Timbertech MS52-2TL

Motocoasa Timbertech are un motor practic în doi timpi care este răcit cu aer și are o putere de 2,2 KW.

Această unealtă de tuns iarba are un design special care face ca aceasta să poată fi transportată în două părți diferite, astfel încât să vă faceți sarcinile mai ușoare.

Are o capacitate de 52 de centimetri cubi și include mânere practice reglabile în formă U și o curea pentru ao susține pe șold.

Motocoasa de umar MegaGarden Japonia

Motocoasa Mega Garden  este proiectata dupa o tehnologie Japoneza fiind construita special pentru a oferi fiabilitate si putere.

Demarorul cu clicket ofera o pornire usoara.

Discurile de taiere sunt fabricate in Rusia din materiale de cea mai buna calitate pentru eficienta sporita in folosirea motocoasei.

Amortizoarele anti-vibratii incorporate ce absorb eficient vibratia,  va va usura munca prin evitarea acumularii oboselii in brate si permitandu-va sa lucrati mai mult si mai confortabil.

Acest produs beneficiaza de 3 ani de garantie premium ceea ce demonstreaza inca odata calitatea motocoasei.

Carburator Japonia WALBRO

Motocoasele Mega Garden sunt unele dintre cele mai puternice si mai fiabile motocoase din gama motocoaselor pe benzina cu motorul in 2 timpi. . La doar 52 CC, motocoasa are un consum optim de carburant in amestec cu uleiul pentru motoare in 2T ( raport amestec 25:1) si de asemenea ofera o putere de taiere perfecta pentru orice fel iarba, maracini.

Motocoasa McCulloch B26 PS

Motocositoarea McCULLOCH B 26 PS este o motocoasa ce ofera multiple posibilitati de tăiare a gazonului. Este echipata cu cap trimmy, cutit de iarba si ham simplu standard. Tija detasabila ofera un mare avantaj la transport dar perimte si utilizarea mai multor accesorii cum ar fi taietorul de gard viu,ferastraul de elagaj, etc. ca si accesorii optionale. Este usor de pornit datorita sistemului Soft Start si a pompei de amorsare.Se livreaza cu tija inferioara dotata cu angrenaj unghiular pentru capul cu fir trimmy si cutitul. Este fabricata de grupul Husqvarna sub brand-ul McCulloch.

Motounealta McCulloch B26PS este complet echipata si insotita de urmatoarele accesorii: cap de taiere cu fir, cutit cu 4 dinti si ham pentru sustinere.

Motocoasa de umar Ural Profesionala

Motocoasa Ural este varianta Premium a motocoaselor Rusesti si este proiectata dupa ultima tehnologie in domeniu fiind construita special pentru a oferi fiabilitate si putere.

Demarorul cu clicket ofera o pornire usoara.

Amortizoarele anti-vibratii incorporate ce absorb eficient vibratia,  va va usura munca prin evitarea acumularii oboselii in brate si permitandu-va sa lucrati mai mult si mai confortabil.

Acest produs beneficiaza de 3 ani de garantie premium ceea ce demonstreaza inca odata calitatea motocoasei.

Motocoasele Ural sunt unele dintre cele mai puternice si mai fiabile motocoase din gama motocoaselor pe benzina cu motorul in 2 timpi. . La doar 43 CC, motocoasa are un consum optim de carburant in amestec cu uleiul pentru motoare in 2T ( raport amestec 25:1) si de asemenea ofera o putere de taiere perfecta pentru orice fel iarba, maracini.

In pachet este inclus si accesoriu de tip fierastrau.

Motocoasa Bosch ART 23 SL

Trimmerul electric de tuns iarba Bosch ART 23 SL asigură o lungime optimă a firului cu sistemul său de „alimentare semiautomată (Semi-Auto Feed)“, care deblochează automat firul la pornirea sculei. Puterea de 280 W şi turaţia de 12.500 rot/min permit o tundere rapidă şi curată a gazonului, cu o tăiere de bună calitate. Uşor de acţionat, motorul uşor al sculei şi distribuţia echilibrată a greutăţii asigură o manipulare confortabilă şi manevrabilă. Manipularea uşoară şi ergonomică a trimmerului de tuns iarba îl transformă într-o sculă ideală pentru întreţinerea gazonului.

Comentarii pe Facebook