Home Nou Traficanţi de imigranţi reţinuţi de oamenii legii
Nou

Traficanţi de imigranţi reţinuţi de oamenii legii

diicot
DIICOT- Structura Centrală împreună cu ofiţeri IGPF au destructurat, în cursul lunii aprilie 2015, cel de-al doilea segment al reţelei care acţiona la frontiera de vest, în urma flagrantului organizat în Punctul de Trecere al Frontierei Borş, fiind depistate în semiremorca unui tir, 11 persoane, cetăţeni sirieni, irakieni şi un cetăţean palestinian, cu vârstele cuprinse între 4 luni şi 51 de ani, care intenţionau să ajungă ilegal în Germania. Procurorii au dispus măsura preventivă a reţinerii faţă de patru membri ai grupării (3 cetăţeni români şi un irakian), Tribunalul Bucureşti dispunând arestarea preventivă a acestora.
Miercuri, 13 mai 2015, procurorii DIICOT şi poliţiştii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti-Otopeni au desfăşurat o acţiune pe raza judeţului Giurgiu, ocazie cu care au surprins în flagrant un lucrător din cadrul Poliţiei de Frontieră Giurgiu, având ascunse, în portbagajul autoturismului pe care îl conducea, două persoane, cetăţeni sirieni.
DIICOT a dispus măsura preventivă a reţinerii faţă de inculpat, urmând să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.
Suportul tehnic şi informativ de specialitate a fost asigurat pe tot parcursul cercetărilor de către Serviciul Român de Informaţii şi Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.

Bucur Borcan

Comentarii pe Facebook

Author

Bucur Borcan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks