paula corduneanuÎn cursul săptămânii precedente, într-o localitate situată în apropiere de Ancona – Italia, o tânără mamă, împreună cu fiul său de doar 5 ani, au fost uciși cu focuri de armă, în casa în care locuiau. Cel care a provocat tragedia a fost chiar tatăl copilului, soțul femeii ucise cu care se afla în proces de divorț. Într-o criză de gelozie și aflat în pierderea temporară a discernământului, acesta, deținător legal de arme letale, își ucide familia și apoi se sinucide.

Aflând despre această tragedie, cunoscând greutățile cu care se confruntă concetățenii noștri aflați la muncă în străinătate, dar și dificultățile, în special cele de ordin material, pe care le întâmpină familia aflată în țară atunci când trebuie să repatrieze trupurile neînsuflețite ale celor dragi, deputatul Mario-Ernest Caloianu i-a propus domnului Gabriel Oprea inițierea unei acțiuni cu caracter privat adresată tuturor parlamentarilor UNPR, de a colecta o sumă care să fie pusă la dispoziția familiei, și care să fie un aport la cheltuielile acesteia pentru aducerea acasă a trupurilor celor dragi.

Actiunea a avut un real succes, suma colectată urmând a fi înmânată, de către un reprezentant al UNPR, mamei victimei acestei tragedii.

Comentarii pe Facebook