Home Politica Ultima bătălie a lui Hillary Clinton
Politica

Ultima bătălie a lui Hillary Clinton

Urmareste-ne pe Google News

Joe Biden, bătrâna speranță a democraților americani la funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii este prea bătrân, incompetent, distructiv și, am adăuga noi, mult prea corupt pentru a reprezenta un adversar de temut pentru Donald Trump la viitorul scrutin electoral organizat în SUA în 2020. Astfel se pot demonta toate acuzele la adresa președintelui american cu privire la faptul că cel dintâi este luat în vizor de administrația de la Casa Albă doar pentru că poate candida contra actualului președinte, cu un real succes, așa cum afirmă partizanii săi.

Biden este corupt, dar el este doar primul dintr-o serie de membri ai Statului Profund din America care vor da socoteală, într-un viitor foarte apropiat, pentru fărădelegile lor, dintre care una din cele mai grave ar fi trădarea intereselor Americii. Nume precum John Brennan, Robert Muller și chiar Hillary Clinton sunt pe lista Procurorului General pentru a fi puși sub acuzare în acest sens.

Alegerile prezidențiale din 2020 din America reprezintă ultima și cea mai mare șansă a globaliștilor de a mai salva situația și de a întoarce totul în favoarea lor. Iar toate speranțele lor se vor pune aproape sigur în Hillary Clinton, marea învinsă a scrutinului electoral din 2016, care a dat oarecum de înțeles că va candida în 2020, această afirmație fiind întărită și de Steve Bannon, strategul lui Donald Trump ce s-a ocupat de campania celui din urmă la ultimele alegeri.

Astfel, Statul Profund American, oligarhia care controlează această țară, neo-marxiștii, mass-media care simpatizează cu Partidul democrat American, Google, Twitter, Facebook și toate marile companii de IT ce pot fi înglobate sub denumirea de BigTech se vor alinia în spatele “coruptei Hillary” pentru a-l detrona pe Trump.

Ce va urma în 2020? Antifa îi va ataca pe susținătorii actualului președinte american pe motiv că sunt naziști. Mass-media democrată va lansa o avalanșă de fake-news și atacuri murdare în timp ce BigTech îi va cenzura sau delista de pe platformele lor pe conservatorii americani și pe susținătorii lui Trump. Dacă anul 2016 a fost în SUA o adevărată nebunie, stați să vedeți ce urmează în 2020!

Pentru Statul Profund American, miza e uriașă. Dacă un candidat precum Hillary Clinton va câștiga viitoarele alegeri prezidențiale americane se pot aștepta să fie iertați de toate fărădelegile pe care le-au săvârșit și pentru care, în prezent, se așteaptă să fie puși sub acuzare. Hillary Clinton, candidatul perfect în viziunea Statului Profund American (coruptă, vicleană, cu experiență în navigarea culoarelor Casei Albe dar și cu multe relații în establishment-l american), va avea șanse mai mari ca în 2016 să își asigure victoria. Și după cum afirmă un sondaj Rassmussen ar ieși la egalitate cu Donald Trump, nemaipunând la socoteală faptul că va câștiga nominalizarea din partea democraților. Și cum Antifa va violenta, CNN va minți iar Facebook și Google vor manipula publicul cu ajutorul aplicațiilor lor în favoarea lui Hillary Clinton, pentru anul 2020 în Statele Unite ale Americii se anunță furtuna perfectă. Mai ales că globaliștii au de încheiat câteva socoteli cu dușmanii lor de moarte din Partidul Republican, din societatea americană și nu numai. Sau în cuvintele lui Hillary Clinton: ”Au fost multe lucruri ciudate în alegerile anterioare care însă nu se vor mai întâmpla.”

Autor: Cimpoieru Ciprian

5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!