Home Diverse, Nou Vehicolul blindat rusesc “Punisher” a apărut pe străzi [video]
DiverseNou

Vehicolul blindat rusesc “Punisher” a apărut pe străzi [video]

Un vehicul blindat cu roţi numit “Punisher”, a fost construit pentru forțele de securitate ruse, în primul rând pentru Spetsnaz, conceput pentru a fi utilizat în operațiuni de război neconvențional şi-a făcut apariția pe străzi, a scris o publicaţie din Rusia.

punisher
În Tatarstan automobiliştii au surprins blindatul secret care a fost construit în fabrica de automobile a companiei “Likhachov Plant” numit “Punisher”.

Vehicul blindat a început să fie dezvolt din 2008 ca un vehicul multifuncţional pentru unităţile speciale de securitate ruseşti. Scopul a fost de a crea un echipament simplu şi robust, care să fie eficient şi credibil în lupta contra inamicilor.
Particularitatea vehiculului o reprezintă poziția pasagerilor din interiorul. Oamenii care sunt plasaţi în interiorul vehiculului sunt aşezati spate în spate pentru a face mai ușoară efectuarea observației circulară.

Blindatul “Punisher» poate rezista loviturilor de gloanțe 7.62 mm, are o greutate de 8 tone si 6 m lungime, cu posibilitatea de a găzdui 11 persoane.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks