Prinţul Suediei Carl Philip în vîrstă de de 36 de ani se va căsători sâmbătă (13 iunie) cu Sofia Hellqvist, în cadrul unei ceremonii pline de fast ce va avea loc în capitala ţării, unde vor participa numeroşi regi, regine și invitați de elită.
sofia
Sofia şi Carl Philip sunt împreună de cinci ani, când cei doi s-au cunoscut într-o discotecă.

Hellqvist sa născut în Tampa, un oraș mic din Suedia, în afara capitalei Stockholmul, dar în urmă cu șase mutat la Alvntalen.

Ea are alte două surori Lina și Sarah. La 18 ani, şi-a anunțat tatăl danez și mama suedeză că vrea să studieze în New York.
Sofia Hellqvist

După studiile la New York, Hellqvist s-a întors în Suedia pentru a continua studiile într-o universitate suedeză, care să-i acopere cheltuielile sale personale, ea a început să lucreze part-time ca chelneriță și model.
Sofia Hellqvist poza
La 20 a realizat primua ei şedintă foto topless pentru revista Slitz, și datorită popularității sale, a fost alesă in 2004 Miss Slitz.

Apoi a generat alte controverse când a povestit că s-a sărutat cu starleta porno Jenna Jameson, pe vremea când cele două aveau un show erotic împreună.
Sofia Hellqvist big broather
Desigur, Regina Sylvia a Suediei, a devenit furioasă pe relația fiului său cu Hellqvist, pe care o consideră nepotrivită pentru mireasă.
tatuaj printesa suediei pe gat
Sofia Hellqvist s-a tatuat în mai multe părți ale corpului ei, cu toate acestea, în prezent studiază pentru a deveni profesor de yoga.
printesa suediei tatuaj

Comentarii pe Facebook