Home Nou, Politica Vin migranți! Acum e “pe bune!”
NouPolitica

Vin migranți! Acum e “pe bune!”

Este foarte probabil ca la o lună de la scrierea acestui articol, țara noastră să se trezească la Dunăre cu o armata invadatoare formată din migranți veniți din Asia și Orientul Mijlociu. Vor reuși autoritățile să îi oprească așa cum au făcut ungurii sau se vor face de râs lăsându-i liberi pe teritoriul Uniunii Europene? Ne vom face de râs în fața celorlalte state din Europa de Est precum și a cetățenilor din Vestul Europei care nu vor migranți pe teritoriul lor sau ne vom comporta onorabil? La cât de mult îi cunoaștem pe liderii noștri înclinăm spre prima variantă.

Fostul președinte Traian Băsescu, erijat în analist politic, afirmă senin că migranții care se vor repezi spre granițele României sunt refugiați de război și deci ar trebui să fie primiți de orice stat. Ce uită Băse’ este faptul că acești veritabili invadatori nu vin numai din Siria ci și din alte zone ale lumii arabe precum Algeria sau Palestina, zone neafectate de război. De asemenea, fostul președinte uită că acești migranți au ca țintă cea mai bogată țară din Uniunea Europeană, Germania. Dacă nu sunt migranți economici ce caută în Germania? Vor să trăiască bine, acesta este răspunsul. Deci sunt migranți economici.

Fostul președinte Traian Băsescu oferă, de asemenea, senin soluții în cazul în care migranții vor ajunge la podul Giurgiu-Ruse. În loc să propună dinamitarea podului (glumim), pentru a opri migranții el este de acord cu trierea lor și primirea pe teritoriul țării a celor care par în regulă. Indiferent că par sau nu în regulă, așa-zișii refugiați sunt un pericol latent pentru țara noastră dar și pentru restul țărilor europene. Ei sunt Soldați ai Islamului și deși la început se vor comporta prietenos și OK pentru a câștiga încrederea autorităților și a populației, din momentul în care vor prinde rădăcini într-un stat își vor da arama pe față.

Cu siguranță, dacă vor exista migranți ce vor dori să rămână pe teritoriul țării noastre (și vor fi mulți), ei vor considera acest teritoriu ca fiind sub ocupația lor. Va urma o epidemie de violuri și violențe pentru a zdrobi rezistența populației pentru ca apoi controlul să fie preluat în totalitate ducând la islamizare. Dar despre islamizarea României vom vorbi peste 100 de ani.

Indivizi precum Traian Băsescu sunt cozi de topor de care neo-marxiștii se folosesc pentru a subjuga statele lumii. Nu este singurul, presa din țara noastră, controlată în aproape în totalitate de neo-marxiști îi ține isonul deși, spre ciuda lor, din ce în ce mai mulți oameni își pierd încrederea în aceste instituții trădătoare.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks