Home Sănătate De ce în România vaccinarea este obligatorie la copii?
Sănătate

De ce în România vaccinarea este obligatorie la copii?

Cinismul medicilor, prostia funcționarilor, persecuția sistemului farmaceutic sau constrângerea părinților pentru a-și vaccina copii?

Adevarul este unul crud! Vaccinul este obligatoriu la copii: ceea ce în alte țări este o decizie exclusivă a părinților, în România refuzul vaccinului reprezintă o încălcare gravă a legii și se sancționează cu amenzi uriașe sau cu somații din partea poliției și a instanțelor de judecată.

Potrivit proiectului Legii vaccinării, părinţii au obligaţia de a se prezenta la medicul de familie, chiar dacă refuză vaccinarea copilului, caz în care riscă să fie audiaţi de Comisia judeţeană de vaccinare, în caz contrar amenzile ajungând şi la 10.000 de lei, „Părinţii şi celelalte persoane responsabile de creşterea şi educarea copilului au următoarele obligaţii: a) să asigure prezentarea copilului la medicul de familie/furnizorul de servicii medicale pentru realizarea vaccinărilor complete corespunzătoare vârstei în cazul vaccinărilor obligatorii; b) să se prezinte în cazul în care sunt convocaţi de Comisia Judeţeană de Vaccinare sau a cea a Municipiului Bucureşti”, reiese din art.68 al proiectului pentru legea vaccinării.

În Romania, calendarul de vaccinare obligatoriu cuprinde următoarele vaccinuri:

  • BCG (profilaxia primara a tuberculozei);
  • DTP (vaccin impotriva difteriei, tetanosului si a tusei convulsive);
  • DT (vaccin impotriva difteriei si tetanosului)
  • VPOT (vaccin impotriva poliomielitei);
  • HepB (vaccin antihepatita B);
  • ROR (vaccin impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei).

De ce în România vaccinare este obligatorie în rândul copiilor?

Răspunsul este simplu: PROFIT…

Statul român, prin Ministerul Sănătăţii și Ministerul Educației Naționale au introdus aceste reglementări sinistre, parcă îndreptate împotriva națiunii românești. Se pare că aceste părți operează într-o coaliție cu corporațiile farmaceutice, care sunt interesate de profit.

Majoritatea medicilor oficiali au încercat la un moment dat să îi convingă pe oameni că dacă se vor vaccina, vor scăpa de boli sau de spitale. Mulți nu au crezut! Apoi a urmat un proces în care vaccinurile inutile și periculoase au fost impuse cu forța.

În afara faptului că vaccinurile obligatorii sunt inutile, acestea, de asemenea, prezintă o serie de efecte adverse și dezavantaje, printre care regăsim următoarele:

  • considerentul potrivit căruia organismul trebuie să lupte cu boala, devenind astfel mai rezistent la alți agenți patogeni;
  • studii care arată că exagerarea în imunizarea prin vaccinare poate avea rezultate nedorite;
  • probleme constatate la vaccinuri în perioada de testare și după (un exemplu aici, capitolul Pneumonia deaths Rota-023);
  • contaminarea vaccinurilor în procesul de fabricație.

Spitalele devin lent părtașe la dezvoltarea mafiei farmaceutice. Aceasta este o realitate sumbră, tipic românească.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!