Home Nou Cât suntem de creștini?
Nou

Cât suntem de creștini?

Românul se pretinde credincios și cu frică de Dumnezeu. Merge la Biserică, spune rugăciuni către „Doamne-Doamne”, participă la ritualuri și slăvește un Dumnezeu gelos și dornic de lingușeli. Dar, este românul în special și omul în general credincios sau este doar religios? A doua variantă este de departe răspunsul cel mai corect.

Creștinismul, o religie care promite viața veșnică în schimbul iubirii aproapelui și a întoarcerii celuilalt obraz, pune omul într-o mare dilemă: să îi zdrobească pe vrăjmașii care i-au dorit răul și să ajungă în Iad unde dracii îl vor chinui veșnic, asta dacă ne luăm după ce spun popii sau să întoarcă și celălalt obraz către vrăjmașul său, să îl ierte și să îl iubească pe acesta, indiferent dacă acel vrăjmaș îl distruge mădular cu mădular, însă după moarte o să primească drept răsplată viața veșnică în Rai sau într-o lume mai bună și mai dreaptă?
Însă, nici această ultimă variantă nu este lipsită de dezavantaje. Sufletele creștinilor sacrificați în amfiteatrele romane, ale celor trași pe roată de Inchiziție și ale altor oameni de ispravă care au murit în chinuri, dar care și-au iertat vrăjmașii… Este foarte posibil ca aceștia să nu își fi găsit odihna nici după moarte, indiferent că și-au iertat dușmanii și au dus vieți exemplare. Cei care cred în fantome vor aduce cu siguranță acest argument și pe bună dreptate. Astfel încât, merită oare să te lași călcat în picioare, zdrobit și umilit neavând garantată nici măcar viața veșnică în Paradis?

Iată cui le-a promis Isus Hristos viața veșnică și Împărăția Cerurilor în Predica de pe Munte:

“FERICITI CEI SARACI CU DUHUL, CA A LOR ESTE IMPARATIA CERURILOR.”

“FERICITI CEI CE PLANG, CA ACEIA SE VOR MANGAIA.”

“FERICITI CEI BLANZI, CA ACEIA VOR MOSTENI PAMANTUL.”

“FERICITI CEI CE FLAMANZESC SI INSETEAZA DE DREPTATE, CA ACEIA SE VOR SATURA.”

“FERICITI CEI MILOSTIVI, CA ACEIA SE VOR MILUI.”

“FERICITI CEI CURATI CU INIMA, CA ACEIA VOR VEDEA PE DUMNEZEU.”

“FERICITI FACATORII DE PACE, CA ACEIA FIII LUI DUMNEZEU SE VOR CHEMA.”

“FERICITI CEI PRIGONITI PENTRU DREPTATE, CA A LOR ESTE IMPARATIA CERURILOR.”

“FERICITI VETI FI VOI CAND VA VOR OCARI SI VA VOR PRIGONI SI VOR ZICE

TOT CUVANTUL RAU IMPOTRIVA VOASTRA, MINTIND PENTRU MINE.”

Sunt aplicabile aceste sfaturi date de Isus?

Da, sunt perfect aplicabile, însă numai în cazul în care dorești să suferi din greu pe Pământ.

Biserica lui Satan condusă de Anton LaVey a venit cu replica prin “Biblia lui Satan” propunând o variantă mult mai pragmatică, cel puțin în viziunea lor:

 1. Fericiţi sunt cei puternici, căci ei vor moşteni pământul. Blestemaţi sunt cei slabi, pentru că ei vor moşteni jugul.
 2. Fericiţi sunt cei puternici, pentru că ei vor fi respectaţi de către toţi. Blestemaţi sunt cei slabi pentru că ei vor fi respinşi.
 3. Fericiţi sunt cei îndrăzneţi, pentru că ei vor fi stăpânii lumii. Blestemaţi sunt drepţii smeriţi, pentru că ei vor fi călcaţi în picioare de copitele animalelor.
 4. Fericiţi sunt cei victorioşi, pentru că victoria e baza dreptăţii. Blestemaţi sunt cei înfrânţi pentru că ei vor fi supuşi pentru totdeauna.
 5. Fericiţi sunt cei cu mâini de fier, pentru că cei inoportuni vor zbura din faţa lor. Blestemaţi sunt cei săraci cu duhul, pentru că ei vor fi zdrobiţi.
 6. Fericiţi sunt cei care sfidează moartea, pentru că zilele lor se vor înmulţi pe pământ. Blestemaţi sunt cei care privesc în gol după o viaţă fericităde după moarte, pentru că ei vor pieri în mijlocul abundenţei.
 7. Fericiţi sunt cei care distrug falsa nădejde, pentru că ei sunt adevăraţii Mesia. Blestemaţi sunt adoratorii lui Dumnezeu, pentru că ei vor fi oi tunse
 8. Fericiţi sunt vitejii, pentru că ei vor obţine bogăţia cea mare. Blestemaţi sunt credincioşii în Dumnezeu şi drac, pentru că ei sunt înfricoşaţi de himere.
 9. Fericiţi sunt cei care cred, în ceea ce este cel mai bun pentru ei, pentru că minţile lor nu vor fi niciodată terorizate de ceva. Blestemaţi sunt mieluşeii lui Dumnezeu, pentru că sângele lor va curge mai mult decât zăpada.
 10. Fericit este cel care îşi înlătură duşmanii, pentru că va deveni un erou. Blestemat este cel care va face bine altora, chiar dacă aceia îl batjocoresc, pentru că va fi dispreţuit.
 11. Fericiţi sunt cei care au minţi încrezute, pentru că ei vor călări vânturile. Blestemaţi sunt cei care învaţă minciuni despre adevăr şi adevărul îl consideră drept minciuni, pentru că ei sunt un lucru de scârbă.
 12. De trei ori sunt blestemaţi cei slabi, care se lasă fără sprijin într-un mod josnic, pentru că ei vor fi servitori şi vor suferi.
 13. Îngerul înşelării de sine locuieşte în sufletele drepţilor. Eternul foc al puterii şi al bucuriei locuieşte în trupul satanistului.

Este evidentă categoria în care se încadrează majoritatea oamenilor care ne sunt contemporani, inclusiv cei care se pretind cu frică de Dumnezeu. Omenirea, controlată de mega-sataniști, este formată în mare parte din sataniști de calibru mai mic care se amăgesc cu religii, ritualuri și superstiții inutile. Răsplata promisă de Isus în Ceruri poate veni sau poate nu va veni deloc pentru cei care îi urmează cu strictețe poruncile. Cei care ne conduc, însă, cunosc toate acestea și sunt răzvrătiți pe față contra ordinii din Univers. Mega-sataniștii Ocultei mondiale consideră că libertatea lor nu este deplină atâta timp cât nu pot face rău neîngrădit maselor de sclavi imbecilizați. Da, sclavii pot fi abuzați sau distruși dar răsplata pentru mega-sataniști vine după moartea fizică sub forma Karmei. În schimb masele, în cazul în care s-ar gândi chiar și pentru un moment să pună în aplicare cu strictețe toate sfaturile lui Isus Hristos, s-ar confrunta cu o existență infinit mai dură pe această planetă. Astfel, dacă mega-sataniștii care ne conduc ar putea acționa neîngrădit, planeta s-ar fi transformat de mult timp într-o planetă închisoare. Masele însă nu întorc și celălalt obraz, așa cum spune Biblia, astfel încât Agenda mega-sataniștilor este implementată cu mult mai lent decât și-ar dori.

Care este soluția?

Ea este din nou Calea de Mijloc. Să dăm dovadă de milostenie, dar nu la infinit. Să ne iertăm vrăjmașii și să întoarcem și celălalt obraz doar atunci când vedem că aceiași vrăjmași nu se opresc și abuzează de bunătatea noastră trebuie să răspundem cu duritate, așa cum ne învață Biblia Satanistă. Într-o lume imperfectă nu avem la dispoziție decît soluții imperfecte pentru a încerca să ne facem viața mai bună. Cei care încearcă să demonstreze contrariul sunt ori nebuni, ori niște lupi îmbrăcați în haine de oaie.

Autor: Ciprian Cimpoieru

 

Comentarii pe Facebook
3/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!