15 cele mai bune imagini la mulți ani 2023

La mulți ani 2023. Urări și felicitări pentru cei dragi. Mesaje de la mulți ani, poze și fotografii HD pentru 2023. Iată 15 cele mai bune imagini de la mulți ani 2023:

Read More
21 de poze frumoase cu câini și pisici care dorm

Deși se știe că pisicile și câinii nu se înțeleg, atunci când vine vorba de somn povestea se schimbă complet. Îndrăgitele animale de companie uită de rivalitate și se ghemuiesc împreună, probabil că se încălzesc reciproc. Dacă vă place să le admirați atunci când dorm, explorați fotografiile și imaginile de mai jos cu câini și pisici care dorm. […]

Read More
Valuri bioluminiscente o minune a naturii (imagini)

Această lumină minunată albastră este produsă de organisme vii (licurici, pești abisali, ciuperci) sau de microorganisme, în apele relativ calde ale mărilor și oceanelor prin oxidarea unei substanțe proteice, secretată de acestea, numită luciferină cu ajutorul ATP-ului (adenozintrifosfatului sau trifosfatului de adenozină). În prezența oxigenului, sub acțiunea fermentului special luciferaza, are loc oxidarea luciferinei. Reacția […]

Read More
“Trăim într-o lume materialistă construită pe furt, concurență, exploatare, egoism…” Cum s-a ajuns aici?

“Trăim într-o lume materialistă construită pe furt, concurență, exploatare, egoism… totul este menit să împiedice conștiința să se dezvolte, deoarece conștiința deranjează, confundă. Sistemul școlar ține copiii la un nivel departe de conștientizare, un nivel care împiedică lumea să se schimbe. Există o conspirație evidentă care tinde să păstreze lumea așa cum este, pe o […]

Read More
Ce măsură va lua guvernul Orban în lupta cu așa zisul “deficit bugetar?”

Austeritate: va trebui ca cei mai săraci să plătească pentru greșelile celor mai bogați…

Read More
Da, anarhia este ordine…

Da, anarhia este ordine…

 • dec. 10, 2019

Da, anarhia este ordine, guvernul este război civil. – Anselme Bellegarrigue

Read More
Conducerea reală a României…

Conducerea reală a României…

 • nov. 27, 2019

Imaginea zilei!

Read More
Presa: “o prostituată deghizată în fată mare…”

Este presa/mass-media independentă sau aservită intereselor…? Dacă analizăm lucrurile în profunzimea lor, vom ajunge la concluzia mass-media clasică practică un intermercato perpetuu, în care contează doar capacitatea de adaptare a jurnalistului, care ieri îl înjura pe cel din tabăra adversă a finanțatorului său, dându-i limbi acestuia din urmă, iar în prezent îl ridică în slăvi […]

Read More
Halloween = satanism deghizat în distracție!

În conformitate cu învățăturile celticilor – druizi, demoni, fantomele întunericului și zeul morții pun stăpânire pe sufletele celor vii. Când fantomele văd astfel de simboluri, ei știu că locuitorii unei casei îi recunosc ca fiind zeii lor supremi:

Read More
Semnificația logo-ului Facebook

Semnificația logo-ului Facebook

 • sept. 23, 2019

Aparent, logo-ul Facebook este doar un “F”. Cu toate acestea, mesajul ascuns din spatele acestei sigle este descifrat în imaginea de mai sus!

Read More
Tată, mă gândesc să intru în crima organizată…!!!

Unde, în guvern sau în sistemul bancar? :))

Read More
PLATON: “Există două tipuri de medicină: cea a sclavilor și a celor liberi”

“Există două tipuri de medicină: cea a sclavilor și a celor liberi. Cea pentru sclavi, SIMPTOMATICĂ, prevede eliminarea rapidă a simptomelor, astfel încât subiectul să se poată întoarce cât mai curând posibil la muncă. Cea pentru oameni liberi, ETIOPATOGENETICĂ, prevede cunoașterea și înțelegerea simptomelor, semnificația sa pentru starea generală de sănătate a corpului, pentru echilibrul […]

Read More
Primii pași ai Omului pe LUNĂ? Regizorul Kubrick a fost genial în realizarea montajului video

Imaginile primului om pe Lună (Apollo 11 în iulie 1969) a fost un montaj video. Cu o experiență vastă în domeniul efectelor vizuale și o carieră lungă în industria cinematografică de la Hollywood, marele regizor Stanley Kubrick a simulat perfect aterizarea omului pe lună-> Vizionați acest videoclip.

Read More
35 de poze frumoase cu mașini

35 de poze frumoase cu mașini

 • ian. 23, 2019

În acest articol vă prezentăm o selecție largă cu mașini magnifice. Vizionați 35 de poze cu mașini frumoase!

Read More
Cine conduce România?

Cine conduce România?

 • ian. 14, 2019

Cine deține controlul? O imagine concludentă …, cât o mie de cuvinte! :))

Read More
Fotografii și poze superbe de nuntă (50 de imagini)

Și nunta a început, iar miri au fost superbi … 50 de fotografii și poze de nunta frumoase, … superbe :)) Galerie foto!

Read More
România este cea mai frumoasă țară (album foto)

Avem cea mai frumoasă țară, suntem absolut convinși. Aceste imagini vorbesc de la sine. Să ne bucurăm de ziua noastră. La mulți ani România!

Read More
45 cele mai bune poze cu tatuaje

45 cele mai bune poze cu tatuaje

 • nov. 17, 2018

Unele tatuaje se remarcă cu frumusețe lor printre alte tatuaje … În acest articol, vă sugerăm să admirați o selecție foto de tatuaje foarte frumoase. 45 de poze cu tatuaje bune pentru femei și bărbați… ;))

Read More
Poze cu flori (28 imagini) download

Florile sunt o parte frumoasă și unică a naturii, care oferă oamenilor o stare pozitivă. Prin urmare, este indicat să oferi flori rudelor și persoanelor apropiate. Cu toate astea, haideți să aruncăm o privire la aceste poze cu flori frumoase. Galerie foto cu flori:

Read More
Poze frumoase cu animale (30 de imagini)

Iată o selecție frumoasă de fotografii cu animale. Aruncați o privire la acești minunați locuitori ai planetei Terra, se pare că sunt frații noștri mai mici cu care avem foarte multe în comun… 30 de poze cu animale! :))

Read More
100 cele mai frumoase poze cu fete

Orice persoană are frumusețea sa, și cu toate că orice fată are acel ceva care o face să fie frumoasă unele sunt înzestrate de natură cu o frumusețe specială, minunată, răpitoare, astfel încât poate avea aproape orice bărbat dorește. Iar ca să te convingi, te invităm să urmărești o colecție completă de imagini cu fete […]

Read More
100 cele mai frumoase imagini cu flori

Buchetele de flori parfumate în vaze fine sau imaginile spectaculoase cu acestea sunt o adevărată explozie de culori, o celebrare a frumuseții și a armoniei. Pășiți în lumea minunată și superbă a florilor frumos colorate! Vă sugerăm să urmăriți 100 cele mai bune și mai frumoase imagini cu flori, poze cu trandafiri…, fotografii cu aranjamente […]

Read More
20 cele mai bune poze cu mesaje

20 cele mai bune poze cu mesaje

 • apr. 12, 2018

Căutați cele mai bune poze cu mesaje despre viață, citate, fotografii și imagini? Mai jos puteți găsi o colecție de imagini cu mesaje și citate pe care vi le veți aminti o lungă perioadă de timp. 20 cele mai bune poze cu mesaje!

Read More
25 de poze cu fete superbe

25 de poze cu fete superbe

 • ian. 30, 2018

Am selectat pentru tine 25 de fotografii cu fete frumoase de 12, 13, 14, 15, 16, 17 ani care fascinează cu frumusețea lor. Haide să aruncăm o privire la aceste poze și să vedem adevărata frumusețe! 😉

Read More
30 de poze cu flori superbe

30 de poze cu flori superbe

 • ian. 30, 2018

Florile aduc fericirea în viața noastră, așa că în acest articol am inclus 30 de poze cu cele mai frumoase flori din lume, toate pentru tine. Descărca fotografii perfecte cu flori!

Read More
30 de poze cu femei frumoase

30 de poze cu femei frumoase

 • dec. 22, 2017

Descoperiți cele 30 de fotografii cu femei frumoase. Imagini!

Read More
30 cele mai bune imagini de coperta pentru Facebook

Top 30 imagini superbe de coperta pentru Facebook. Iată o selecție cu cele mai bune și mai originale fundaluri pentru Facebook!

Read More
50 cele mai bune imagini de fundal sau Wallpapere pentru telefon

Descarcă gratis cele mai frumoase imagini de fundal pentru telefon tău. Am selectat cele mai bune 50 de wallpapere pentru Android și pentru iOS. Nu uita să distribui această postare pe rețelele sociale.

Read More
50 cele mai frumoase fotografii cu caini

Câinii sunt ascultători, jucăuși, … devotați, “Cel mai bun prieten al omului!” Îți plac pozele cu câini? Nu rata această colecție cu cele mai bune 50 de imagini ale diferitelor rase de câini – rase mari, medii și mici. Poze frumoase cu câini drăguți și căței ale celor mai maiestuoase rase. Imagini irezistibile!

Read More
30 cele mai triste poze

30 cele mai triste poze

 • oct. 06, 2017

Pierderea unei persoane dragi, un eșec, o dezamăgire…, este firesc să fii trist. Tristeţea face parte din viață. Astăzi, vă oferim o galerie cu 30 de imagini/poze triste. Iată imaginile!

Read More
Mașini de epocă – 25 de imagini de colecție cu mașini de epocă pentru iubitorii de relicve

Cu aceste bijuterii de mașini de epocă se deplasau cei mai importanți oameni ai secolului XIX-lea. Cele mai bune imagini/poze cu mașini de epocă!

Read More
Cele mai frumoase poze din lume

Cele mai frumoase poze din lume

 • aug. 07, 2017

Aceste cele mai frumoase imagini…, pentru că nimic nu este mai frumoasă în lume decât fotografia ca amintire!

Read More
20 de idei de tatuaje pentru ureche (imagini)

Un tatuaj pe ureche sau în spatele acesteia poate fi o idee foarte bună de tatuaj, mai ales atunci când se dorește să fie unul mai elegant, discret și în același timp să confere originalitate. Pentru cei ce doresc să își facă un tatuaj în ureche, iată 20 de idei originale de tatuaje (poze)!

Read More
15 cei mai înfricoșători păianjeni din lume

În această galerie foto, vă prezentăm lista celor 15 cei mai înfiorători și mai ciudați păianjeni de pe pămînt, otrăvitori, uriași și mici, pe care îi puteți admira doar în mediile lor de viață extrem de sălbatice. Iată care sunt cei mai înfricoșători păianjeni din lume (poze)! Păianjenul vânător uriaș (Heteropoda maxima) Tarantula cobalt albastră […]

Read More
Semnificatie tatuaje lacrima sub ochi

Lacrimile sau virgula sub ochi: semnificația acestui tatuaj este complet diferită în unele tari. De exemplu, în America de Nord se crede că cel care are un tatuaj cu lacrimi a luat viața a cel puțin unei persoane. În Australia, aceste tatuaj în formă de lacrimi li se aplică forțat deținuților care sunt încarcerați pentru […]

Read More
30 de poze barbati frumosi din Romania

Vedeți o selecție de imagini cu 30 cei mai frumoși bărbați români. Bucurați-vă de aceste poze cu băieți frumoși din România…

Read More
Fotografii cu bărbați – selecție foto cu bărbați frumoși (100 poze)

Fetelor acești băieți frumoși pot fi ai voștri! Cele mai frumoase fotografii, imagini, poze cu bărbați sexy, atrăgători, frumoși pentru fete:

Read More
20 de imagini cu femei frumoase în ipostaze indecente la bucătarie

Haideți să aruncăm o privire la pozele celor mai sexy fete cărora le place să gătească. Poze cu gospodine indecente 😉

Read More
20 poze uimitoare pe care nu le-ai văzut până acum

Imaginile rare sunt întotdeauna senzaționale, te fac să te uiți atent la ele ca sa le înțelegi. Vezi cele mai rare și incredibile fotografii pe care sigur nu le-ai văzut până acum. Manhattan, New York, în 1609 și acum. Apus și eclipsa în același timp. Diferența dintre noapte și zi pe Pământ privită din spațiu. […]

Read More
30 cele mai sexy imagini cu sportive în ipostaze indecente

Bărbații adoră să admire lucrurile frumoase, și multora le place să se uite la sporturile pentru femei. În general, aceștia se axează pe sporturile de vară, deoarece le place să privească sportivele în bikini în timp ce practică înot, joacă fotbal, tenis sau volei pe plajă, și care apar în diferite ipostaze indecente. Vezi cele mai sexy, indecente și jenante imagini surprinse […]

Read More
100 cele mai frumoase imagini cu pisici din lume

Cele mai frumoase imagini cu pisici de rasă în diferite ipostaze haioase. Descoperiți cele mai bune 100 de poze cu pisici din toate timpurile!

Read More
20 de imagini cu femei frumoase și proaste

Cu cât o femeie este mai frumoasă și mai inteligentă cu atât este mai unică. Însă, se spune că toate femeile sunt frumoase, unele sunt frumoase, foarte frumoase si deștepte…, iar altele sunt frumoase și proaste. Vezi 20 de poze cu cele mai frumoase și proaste femei din lume!

Read More
TOP 100 cele mai frumoase femei din lume

Aceste femei au corp perfect, față perfectă … Ele topesc inimile bărbaților și fac parte dintre cele mai frumoase femei din lume. Descoperă-le! 1. Scarlett Johansson 2. Jessica Alba 3. Diane Kruger 4. Shakira 5. Laetitia Casta 6. Candice Swanepoel 7. Megan Fox 8. Angelina Jolie 9. Kate Upton 10. Natalie Portman 11. Jennifer Love Hewitt 12. […]

Read More
25 de poze amuzante pe care le poți face împreună cu cea mai bună prietenă

Pentru că cele bune prietene au legături asemănătoare celor dintre surori, sărbătorim prietenia acestora construind momente memorabile printr-o galerie de imagini! Iată câteva idei originale pentru a face poze alături de cea mai bună prietenă.

Read More
20 cele mai triste imagini din lume

20 de fotografii șocante și extrem de triste care au făcut istorie: Două victime ale prăbușirii unei fabrici de textile din Bangladesh (2013) Biafra (1969) Călugăr în foc (Vietnam 1963) Uganda (1980) Pereții camerelor de gazare Auschwitz REVENIREA TRUPELOR AMERICANE ÎN 1945 Phan Thi Kim Phúc (1972) […]

Read More
15 obiecte artizanat incredibile (poze)

Arta în lemn simțită și dezvoltată incredibil pe bucăți, obiecte din lemn / ceramică, de cele mai multe ori privite din punct de vedere estetic într-o lume dominată de mecanizare și uniformitate. Vă prezentăm o serie de 15 imagini cu obiecte de artizant interesante:

Read More
20 de torturi frumoase pentru zile de naștere și onomastice (poze)

Astăzi va prezentăm cele mai bune imagini cu torturi. În cazul în care soțul dvs. sau sau oricare alt membru din familie îndeplinește vârsta sau își serbează onomastica și doriți sa-i faceți cadou un tort original, ați ajuns exact în locul unde trebuie, vă oferim cele mai bune opțiuni de torturi aniversare. Surprinde oamenii speciali […]

Read More
TOP 10 corpuri de iluminat uimitoare care pot fi făcute de tine

Lustrele confecționate manual dau un aspect deosebit interiorului. În plus, ele pot fi bunuri exclusiviste. Vă oferim o imagine de ansamblu a corpurilor de iluminat fabricate cu propriile mâini care vor schimba complet decorul camerei dvs. Acestea se realizează din obiecte care de obicei sunt de aruncat. 1. Lustră din pălărie 2. Lustră din […]

Read More
20 cele mai haioase poze cu maimuțe

Maimuțele sunt considerate cele mai inteligente animale de pe planeta Pământ, ele se comportă aproape la fel ca și oamenii. Nu există îndoială că maimuțele sunt amuzante, inteligente, nevinovate, și politicoase în același timp. Vizionarea jocului unui maimuțe este distractiv, nu te saturi niciodată să-l privești. Acestea sunt cele mai haioase și mai amuzante poze […]

Read More
error: Content is protected !!