Home Nou Epidemia de pestă porcină africană din România a fost declanșată de experimentele Pentagonului în Georgia
Nou

Epidemia de pestă porcină africană din România a fost declanșată de experimentele Pentagonului în Georgia

Conform unor rapoarte publicate de fostul ministru georgian pentru securitate națională, Igor Guiorgadze, care includ 100.000 de pagini, se pare că laboratorul Gilead Sciences de la Centrul Richard Lugar, Tbilisi (Georgia), a efectuat teste chimice și biologice pentru Departamentul Apărării al Statelor Unite ale Americii [ 1 ].

Conform sursei, aceste experimente, despre care se pretindea că sunt destinate combaterii hepatitei C, au ucis 73 de pacienți, dintre care cel puțin 49 au fost sacrificați în mod deliberat.

Generalul Igor Kirillov responsabil de lupta împotriva armelor biologice, chimice și nucleare din cadrul Ministerului Apărării al Rusiei consideră că tulpinile găsite în animalele care au murit din cauza epidemiei de “pestă porcină” în Rusia în perioada 2007-2018, sunt identice cu cele din Centrul Richard Lugar, cunoscute sub numele de Georgie-2007.

Izbucnirea pestei porcine care a avut loc în România în anul 2018 este în plină desfășurare și ar putea avea legătură cu aceste fapte dacă analizăm și rapoartele ministrului agriculturii din Belgia, René Collin, cu privire la regiunea Valonia, care a arătat că epidemia belgiană provenea de la baza militară din Lagland, în provincia belgiană Luxemburg. Focarul de pestă s-a răspândit în Lituania, urmate la scurt timp de focare în Belgia, Polonia, în februarie, în Letonia şi Estonia în iunie şi septembrie, același an. Cazuri au fost, de asemenea, confirmate în estul Cehiei și în august 2018, virusul s-a mutat în România. De altfel, România este, de departe, cea mai afectată de răspândirea bolii. O demonstrează, statisticile prezentate de Comisia Europeană.

Documentele de investigare ar putea, de asemenea, să facă posibilă stabilirea unei legături între experimentele din Gilead Sciences și țânțarii care transportă febra hemoragică Crimeea-Congo, care se răspândește în prezent în sudul Rusiei.

Printre documentele pe care le-a făcut publice Igor Guiorgadze se numără și brevetul unei drone capabile să răspândească insecte infectate; o descoperire care ar trebui să fie legată de studiile DARPA pentru infectarea culturilor [ 2 ].

Sursa: “Experimentele Pentagonului din Georgia provoacă o epidemie de pestă porcină în Belgia”, Voltaire Network, www.voltairenet.org/article203376.html

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!