Home Nou Cât costă un kilogram de carne în Germania?
Nou

Cât costă un kilogram de carne în Germania?

Urmareste-ne pe Google News

Prețurile medii în Germania sunt mai mari decât în ​​România. Dacă spre exemplu cumperi legume proaspete din Germania în anul 2022, trebuie să plătești dublu față de cât ai plăti în ​​România. Dar este evident că această țară are un nivel salarial ridicat și o protecție socială mult bună în comparație cu țara noastră. Dar cât costă un kilogram de carne în Germania? În cele ce urmează, vom afla toate răspunsurile la această întrebare.

Achiziția și consumul de produse din carne în Germania

Potrivit statisticilor, fiecare cetățean german consumă în medie peste un kilogram de carne pe săptămână. Adică un consum anual de 60 până la 89 de kilograme de carne pe cap de locuitor în Germania. Atunci când vine vorba de achiziționarea cărnii de către cetățenii acestei țări, spre deosebire de multe țări din sudul Europei, cele mai ieftine produse din carne în Germania nu sunt în piețe, ci în lanțurile de supermarketuri. Iar cele mai multe sunt cărnuri procesate provenite din porc și vită, deși există și preparate din oaie, păsări sau subproduse din carne, precum sângele. Chiar și produsele făcute din amestecuri conțin în cea mai mare parte carne de porc și de vită. Acestea fiind spus, acum dacă dorești să afli care sunt prețurile la carne în Germania anului 2022, ai ajuns exact în locul potrivit. Am făcut o căutare cu privire la prețul cărnii în Germania și am găsit informații relevante de la organizații consacrate.

Prețul cărnii de vită în Germania 2022

 • În medie, pentru a cumpăra un kilogram de antricot de vită (sau asemănător) în Germania, trebuie să plătești 16,26 €. Acest preț fiind mediu, poate coborî până la 6,99 € și crește până la 25 € în funcție de perioadă și oraș.
 • Prețul cărnii tocate de vită în Germania în anul 2022, este de 8 euro per kilogram.

Prețul cărnii de porc în Germania 2022

 • Pentru a cumpăra un kilogram de cotlet de porc (sau echivalent) în Germania, trebuie să plătești aproximativ 8 €. Acest preț fiind mediu, poate coborî până la 6 € și crește până la 19 € în funcție de perioadă și oraș.
 • Prețul mușchiului de porc în Germania în anul 2022, este de 18 € per kilogram.
 • Prețul cărnii tocate de porc în Germania în anul 2022, este de 12 € per kilogram.

Prețul cărnii de oaie/miel în Germania 2022

 • Pulpa și cotletul de oaie și miel în Germania, care costă în jur de 20 € per kilogram. Acest preț fiind mediu, poate coborî până la 18 € și crește până la 40 € în funcție de perioadă și oraș.
 • Prețul mușchiului de oaie și mie în Germania în anul 2022, este de 11 € per kilogram.
 • Prețul cărnii tocate de oaie și miel în Germania în anul 2022, este de 21 € per kilogram.

Prețul cărnii de pui în Germania 2022

 • Pentru a cumpăra un kilogram de 1 kg de carne de pui din Germania trebuie să scoți din buzunar între 6 și 9 €. Acest preț fiind mediu, poate coborî până la 5 € și crește până la 11 € în funcție de perioadă și oraș.
 • Prețul pieptului de pui în Germania în anul 2022, este de 6 € per kilogram.
 • Prețul cărnii tocate de pui în Germania în anul 2022, este de 6 € per kilogram.

Prețul cărnii de curcan în Germania 2022

 • Pentru a cumpăra un kilogram de carne de curcan (sau asemănător) în Germania, trebuie să plătești aproximativ 7 €. Acest preț fiind mediu, poate coborî până la 6 € și crește până la 12 € în funcție de perioadă și oraș.
 • Prețul cărnii tocate de curcan în Germania în anul 2022, este de 8 € per kilogram.
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!