Home Relații, Nou Ce înseamnă să visezi că faci dragoste cu un prieten?
NouRelații

Ce înseamnă să visezi că faci dragoste cu un prieten?

Urmareste-ne pe Google News

După cum poate știți deja, visele de dragoste produc multe situații sau sentimente care corespund unui semn de plăcere, fără ca dvs. să fiți nevoiți să vorbiți imperativ despre iubirea însăși. Cu toate acestea, există situații când visați că faceți dragoste cu un prieten, rudă sau persoană străină de care nu sunteți atrași, poate suna „fără logică”. Și aceste vise nu aduc întotdeauna în prim plan erotismul. Prin urmare, este necesar să faceți o analiză a tuturor aspectelor viselor pentru a încerca să veniți cu un răspuns. Dacă vreți să știi ce înseamnă aceste vise, în continuare vă împărtășim un mic ghid.

Visând că faci dragoste cu un prieten / prietenă

Există o interpretare care pot fi extrasă din aceste vise. Dacă ați visat că ați întreținut relații sexuale cu un prieten/prietenă și v-a plăcut, poate indica nevoia unei relații afective mai strânse. Poate fi vorba despre acel prieten special pe care până acum l-ați privit întotdeauna ca pe un frate sau soră. De asemenea, caracteristicile pozitive ale prietenului dvs. (care vă plac) pot fi trăsături pe care le căutați la persoana de sex opus cu care intenționați să aveți o relație. Important este să nu rămâneți la înfățișarea persoanei care v-a apărut în vise, ci la senzația care v-a fost trezită.

Visând că îți înșeli partenerul / partenera

A visa că vă înșelați partenerul nu înseamnă că abia așteptați să o faceți. Este de fapt o evadare în mijlocul nopții, o nevoie de a experimenta ceva care să vă satisfacă mai bine. Este posibil ca relația dvs. actuală să nu fie tocmai potrivită. Dar nimic nu este în neregulă. Acest vis este o ocazie de a-vă pune întrebările corecte pentru a da un impuls relației dvs. Practic, ceea ce vă aduce persoana cu care faceți dragoste în vis (umor, tandrețe, complicitate, surpriză…) reprezintă ceea ce partenerul dvs. nu vă aduce (suficient). Așadar, cel mai bine ar fi să vă remediați problema de cuplu.

Visând că te înșeală partenerul / partenera

Daca visați că partenerul dvs. face dragoste cu altul / alta (vă înșeală), cu siguranță treceți printr-o perioadă de îndoieli. Aveți nevoie de atenție, atât de multă încât visați că partenerul încearcă să scape de dvs. Poate, de asemenea, să vă amintească faptul că încrederea în partenerul dvs. nu este tocmai solidă. Și, ca o atenționare, acest vis v-ar induce ideea că prea multă îndoială vă poate afecta relația pe termen lung. Ce ziceți dacă ați vorbi cu partenerul dvs. pentru a vă asigura că totul este in regulă?

Visând că faci dragoste cu soțul / soția

Visând la a face dragoste cu soțul sau soția, chiar dacă acel vis a fost plăcut, contextul este total diferit. Adică poate indica o posibilă nemulțumire în pat. Poate că partenerul cu care sunteți în relație nu vă oferă acea plăcere pe care o așteptați în relații sexuale. Pe de altă parte acest vis poate indica, de asemenea, că unele probleme mari din viața dvs. de cuplu sunt în pragul de de a fi rezolvate – și va fi nevoie de înțelepciune și răbdare.

Visând că faci dragoste cu fostul soț / soție

Visând că faceți dragoste cu fostul dvs. soț poate însemna că încă mai aveți sentimente în trecut, iar nesiguranța pentru o nouă relație vă este cel mai rău dușman. Încercați să lăsați tot ce s-a întâmplat și amintiți-vă că oamenii nu sunt la fel. De asemenea, uneori, un astfel de vis poate indica doar că vă adaptați în continuare la noua rutină. De aceea, este timpul să vă analizați deciziile și să regândiți atitudinile.

Visând că faci dragoste cu o persoană misterioasă și necunoscută

Este un vis foarte faimos în rândul femeilor heterosexuale. Această persoană misterioasă care corespunde profilului unui străin, nu este cineva în mod special, dar este personificarea omului pe care vi-l doriți dintotdeauna și care prezintă caracteristicile pe care le căutați la sexul opus. De asemenea, acest vis poate semnifica confuzia dvs. în viața reală și probabil vă simțiți foarte nesigur. Prin urmare, este indicat să vă eliberați și exprimați după cum doriți și să nu mai creați prejudecăți care vă inhibă.

Visând că cauți un loc unde să faci dragoste

Dacă căutați un loc public pentru a face dragoste, este un semn că există multe persoane care vă comentează viața, aveți grijă în cine credeți că vă este prieten, care de fapt el vă vorbește de rău pe la spate. Dar dacă căutați un loc mai discret, acesta simbolizează căutarea unei relații mai profunde și probabil o căutare de a reaprinde focul pasiunii.

Visând că faci dragoste cu iubitul / iubita 

Visele unei mari intimități cu persoana iubită semnifică viitoare realizări în viața amoroasă. Ar putea sugera venirea unor vești grozave care vă pot schimba viața de cuplu.

Visând că faci dragoste cu fostul iubit / iubită

Un vis foarte frecvent. Dacă sfârșitul relației este recent, acest vis indică legătura emoțională cu persoana în cauză pe care încă nu ați putut să o uitați, așa că continuă să fie prezentă în gândurile dvs. Cu toate acestea, dacă visați o iubire veche și îndepărtată, fie că este prima iubire sau o persoană lângă care nu ați mai fost de ani de zile, acest vis poate indica faptul că căutați sex similar sau chiar mai fierbinte. Aceste vise pot apărea și din cauza rutinei pe care o trăiți cu partenerul actual sau a lipsei vieții sexuale.

Visând că ești îndrăgostit

Descoperirea iubirii în visele dvs. înseamnă că există ceva special care vă place și în care vă găsiți fericirea, indiferent dacă este un element material, cum ar fi un obiect sau o persoană. Cu toate acestea, în multe ocazii acest vis semnifică că ați ajuns chiar în punctul de vă îndrăgosti.

Visând că faci dragoste cu o rudă

Poate provoca chiar ranchiună, dar este important să încercați dacă se poate să înțelegeți ce reprezintă acea persoană pentru dvs. Are vreo calitate anume pe care o admirați? Sau dacă este tatăl sau un unchi mai mare, care este atracția dvs. față de o persoană mai în vârstă?

Visând că faci dragoste cu șeful / șefa 

Acest personaj poate reprezenta autoritate, conducere, putere de decizie… Iar visul în sine, este un semn că doriți faima, autoritatea, controlul și banii șefului dvs.

Visând că faci dragoste cu o celebritate

Acest vis semnifică succesul, faima și banii. De aceea, îl putem analiza ca pe o dorință de creștere și evoluție. Investiți în dvs. și nu renunțați la visele pe care le aveți.

Visând că faci dragoste cu o persoană de același sex 

Dacă sunteți heterosexual, poate fi o modalitate de a intra în legătură cu problemele feminine sau masculine la care trebuie să vă uitați „Eu”

Visând că faci sex oral

Gura interpretează rolul principal în acest vis, dar nu cea sugerată de titlu. De fapt, apariția acestei părți a corpului în vis semnifică faptul că așteptați să aveți o conversație intimă. Cu toate acestea, persoana cu care intenționați să purtați o conversație nu este neapărat persoana care a apărut în visul dvs.

Visând că faci sex anal

Acest tip de act sexual semnifică că aveți anumite probleme. În general, atunci când vorbim despre sexul anal, indică de obicei supunere.

Visând că părinții fac dragoste

A visa că părinții dvs. fac sex este un semn că există asemănări între relația pe care o au (sau au avut-o). Aceste vise vă poate oferi interpretări care vă permit să vedeți ce puteți învăța din relația părinților dvs., și să încercați să nu repetați aceleași greșeli.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!