Home Relații Cele mai bune afrodisiace naturale care va pot ajuta in viata de cuplu
Relații

Cele mai bune afrodisiace naturale care va pot ajuta in viata de cuplu

Urmareste-ne pe Google News

Se întâmplă adesea ca stresul, alimentația precara, anxietatea și frustrările să preia controlul, dând naștere unor probleme de sănătate reale care pot compromite nu numai activitățile normale, ci și bunăstarea și înțelegerea din viata unui cuplu.

De milenii, bărbații au căutat întotdeauna modalități naturale de a-și îmbunătăți viata de cuplu.

Termenul „afrodisiac” are origini foarte vechi. Acesta datează de acum peste 5.000 de ani și a fost folosit cu referire la mitul Afroditei, zeița iubirii care, conform culturii grecești, s-ar fi născut, din valurile mării învolburate. Alimentele și plantele afrodisiace erau deja cunoscute, apreciate și consumate de culturile egiptene, grecești și romane.

In categoria de afrodisiace regasim de la băuturi, alimente, ierburi, produse chimice, pana la parfumuri și alte substanțe. Există sute de produse bine cunoscute pentru calitățile lor afrodisiace.

Remediile pe bază de plante afrodisiace sunt  utilizate în medicina tradițională chineză, din cele mai vechi timpuri: ginsengul despre care se crede că sporește longevitatea sau Maca, un vasodilatator natural, bogat în aminoacizi esențiali, vitamine, zinc, cupru si calciu.

Din ce în ce mai mulți barbati mărturisesc că au unele probleme cu viata sexuala. Acest lucru se poate datora oboselii, grijilor sau stresului. Dacă se exclude posibilitatea unei boli sau a unei afecțiuni fizice, este posibil să se profite de beneficiile afrodisiacelor naturale.

Am selectat mai multe produse afrodisiace care acționează asupra diferitelor aspecte ale sexualității la bărbați:

Maca sau “ginseng peruvian” – este o plantă originară din Peru. Utilizata încă din era precolumbiană, radacina de maca este capabila sa îmbunătățeasca performanțele fizice, sa tonifice și sa întăreasca trupul și sa combata problemele de fertilitate masculine.

Damiana (Turnera aphrodisiaca) – este o plantă medicinală foarte veche care crește în regiunile tropicale și subtropicale din America Centrală și de Sud, dar și în Caraibe și Mexic. A fost folosita în mod tradițional de peste 3500 de ani de precolumbieni ca un puternic afrodisiac natural. Chiar și astăzi, este utilizata ca supliment alimentar:

  • pentru a combate anxietatea și a reda bună dispoziție;
  • pentru a creste intensitatea plăcerii sexuale;
  • pentru a întări sistemul hormonal masculine si feminin

Tribulus (Tribulus terrestris) – este o plantă originară din India folosită ca un puternic stimulator afrodisiac și testosteron natural. De fapt, are capacitatea de a acționa asupra creșterii secreției de hormon luteinizant din creier, care este responsabil de productia de testosteron. Din aceast motiv, bărbații activi din punct de vedere sportiv apreciază Tribulus terrestris! Această supraproducție de testosteron ar genera o creștere a masei musculare, o îmbunătățire a forței și a performanțelor in general.

Zaharul brun – nu este o coincidență faptul că este ceva obișnuit să mânanci un desert după o cină romantică. O ușoară crestere a zaharului din sange este bună. Lipsa zahărului, pe de altă parte, determină o producție crescută de adrenalină, blocând hormonii „responsabili” de dorinta sexuala.

Țelina – acționează asupra organelor urinare si are un efect afrodisiac moderat. Atunci când este asociată cu sfeclă roșie, are efect și mai puternic. Cu siguranță, țelina este mai puțin stimulantă decât stridiile și mai puțin tentantă decât ardeiul iute, totuși aceasta leguma din grădinile noastre este capabila să creasca dorinta sexuala.

Ciocolata – are multe proprietăți și are efecte benefice asupra sistemului nervos și asupra producției hormonului fericirii. Acesta este motivul pentru care este recomandata atunci când nu sunteti bine dispus. Poate fi un desert delicios care te pregătește pentru ceva și mai bun.

Pe lângă afrodiziacele menționate, există multe altele pe site-ul pastilepotentasam.ro care va pot face sa va bucurati de o viață activă.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!