Home Tehnologie Cum gasim pe cineva pe Facebook doar dupa fotografie?
Tehnologie

Cum gasim pe cineva pe Facebook doar dupa fotografie?

Dacă doriți să găsiți profilul unei persoane pe Facebook, dar aveți doar fotografia, în acest articol puteți afla un truc inedit pentru a putea face asta. Iată ghidul nostru:

Cum să căutați persoane pe Facebook pe baza fotografiei?

Puteți găsi o persoană pe Facebook doar după imagine dacă aceasta a fost descărcată de pe profilul acestuia. Ei bine, trebui să obțineți din fotografie ID-ul de înregistrare, apoi să copiați acest număr și să îl lipiți la sfârșitul acestei legături, după semnul egal: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=

Dacă dețineți poza unei persoane și nu vă amintiți numele sau nu aveți prieteni în comun o puteți localiza atâta timp cât această persoană nu are un profil setat ca privat. Cu alte cuvinte, puteți găsi pe cineva pe Facebook pe baza acestei imagini.

Deschideți fotografia și copiați sau notați ID-ul de înregistrare într-un document. Fotografiile descărcate de pe Facebook au următorul format:

1493212_242959159213264_1238441511_n

Acest nume compus din 3 secțiuni de numere, separate printr-o cratimă și care termină cu o cratimă, iar la sfârșit litera n indică faptul că fotografia are legătură cu profilul unui cont de Facebook.

Grupul de numere din mijloc (242959159213264), cel mai lung dintre cele trei este ID-ul albumului, acesta este codul cu care puteți găsi albumul complet al persoanei pe care o căutați. Trebuie doar să copiați acest număr și să îl lipiți la sfârșitul acestei legături, după semnul egal:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=

Link-ul se va scrie, de exemplu, asa:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=242959159213264

Apoi, apăsați ENTER.

Aceasta este întreaga procedură pentru căuta persoane pe Facebook doar după fotografie pentru a putea vedea toate informațiile sale, precum și profilul sau contul în care a fost publicată.

Comentarii pe Facebook
3.7/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!