Home Diverse Cum îi ceri numărul de telefon unei fete?
Diverse

Cum îi ceri numărul de telefon unei fete?

numar de telefon fata
Pentru majoritatea băieților abordarea unei fete a fost întotdeauna jenant, în special adolescenții au probleme atunci când vine vorba sa ceară unei femei numărul de telefon. Ei se tem de refuz sau ca nu cumva să spună ceva stupid. Pentru a reuși să obțineți numărul de la o fată trebuie să lăsați rușinea la o parte, să aveți încredere în voi și să vă puneți în pielea fetei.

Vei avea nevoie de un telefon sau de un pix și de o hârtie.

Pași necesari pentru a-i cere numărul de telefon unei fete sunt următorii:

1. Atrage-i atenția cu privirea pentru a intra în discuție cu ea. Pentru a-i cere numărul de telefon încercă să te apropii cât mai mult de ea, apoi trebuie să intri în discuție cu ea, asta presupune să știi dinainte cum o vei aborda.

2. Uită-te în jurul ei. Vezi ce face! Fii atent la tot ce face, urmărește-i activitățile pentru a o aborda. De exemplu, dacă fata pe care dorești să o abordezi se află la o terasă și uită la un meci de fotbal, atunci înseamnă că este interesată de sport. Gândește-te la mai multe subiecte de discuție înainte de a o aborda.

3. Uită de pretextele banale de genul: „Tatăl tău este terorist, pentru ca tu ești o bombă?’’ Fetele urăsc genul aceste de fraze seci pe care, probabil, le-au mai auzit. În cazul în care vrei să te apropii de ea în acest fel, o să te respingă.

4. Provocă o întâlnire cu o fată, apoi treci la subiect. De exemplul: Îi poți spune, “Acel atacant este în formă mare. Ție care îți place?” Adaptează subiectul la situația de față. Ex. “Acea carte pe care o citești îmi place și mie!”.

5. Fii atent la răspunsurile sale. Folosește diferite replici la răspunsul inițial pentru a ajunge să îi pui întrebări. Fii interesat la ce îți răspunde și întreab-o ce părere are. În cazul în care atitudinea sa este pozitivă, poți să te prezinți: “Apropo, numele meu este …, tu cum te numești?” Dacă este interesată să vorbească cu tine cu siguranță îți va spune cum se numește.

6. Dacă lucrurile merg bine, fă-ți curaj și cere-i fetei numărul de telefon. Spune-i că ești bucuros să vorbești cu și întreb-o dacă o poți apela sau dacă îi poți trimite mesaje.

5/5 - (2 votes)

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!