Home Nou Cum să confirmi zborul sau să faci check-in?
Nou

Cum să confirmi zborul sau să faci check-in?

De îndată ce ați finalizat rezervarea, este timpul să faceți check-in (să confirmați călătoria) cu 24 de ore înainte de călătorie, utilizând numărul biletului sau codul de rezervare. Aveți la dispoziție mai multe modalități de a obține permisul de îmbarcare. Însă cu toate aceste, cu check-in-ul online, evitați cozile lungi la aeroport și ajungeți mai repede la poarta de îmbarcare. În acest fel, veți avea gata de îmbarcare gata să o afișați pe telefonul smartphone când ajungeți la aeroport. În cele ce urmează, vă vom învăța cum să confirmați zborul sau să faceți check-in, într-un mod simplu si rapid.

Accesați site-ul companiei aeriene sau accesați un site de confirmare a biletelor, cum ar fi “Check My Trip”. Dacă alegeți site-ul companiei aeriene, accesați pagina de check-in și continuați procesul de verificare a călătoriei, atunci când sunteți sigur de efectuarea acesteia.

Căutați numărul de rezervare (booking refference) sau numarul biletului de avion (ticket number – o serie de 13 sau 14 cifre care apare pe bilet) sau, in cazul anumitor companii aeriene, numărul de călător frecvent (frequent flyer).

Scrieți numărul de rezervare pe Internet. Unele site-uri vă pot cere în general cel puțin numele de familie sau prenumele după ce introduceți numărului de rezervare.

Apăsați pe butonul de căutare. Butonul de căutare ar putea spune „Confirmare rezervare”„Efectuează check-in-ul sau “Sign In” în funcție de cerințele fiecărui portal web. Informațiile despre zbor ar trebui să vă apară pe pagină și ar trebui să țineți cont de orice modificare apărută a zborului.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!