Uneori, doriți doar să vă odihniții și să vă luați o zi liberă, fără grija școlii, slujbei, doar o zi în care să faceți ceea ce doriți, nu ceea ce vă cere toată lumea să faceți. Cele mai bune modalități de a face acest lucru este să vă prefaceți că aveți febră sau să faceți rapid o febră adevărată. Prin urmare, în acest articol vă învățăm câteva trucuri eficiente pentru a face acest lucru.
Febra este un simptom care apare atunci când temperatura normală a corpului, care variază de obicei între 36,5 și 37,5, depășește acești parametri prin generarea de frisoane, stare generală de rău și alte tulburări generalizate ca dureri de cap sau dureri musculare.
Cum să faci febră rapid să te prefaci bolnav?
În primul rând, dacă ceea ce vă doriți este să aveți o febră rapidă, trebuie să vă creșteți temperatura corpului, astfel încât să vă puteți preface că sunteți bolnavi. Pentru asta, cel mai bine este să așezați o cârpă sub robinetul de apă fierbinte și să o puneți în grabă pe frunte, vreme de câteva secunde. În acest fel, pielea vi se va încălzi și dacă cineva va sprijini mâna pe fruntea dvs. pentru a vă verifica temperatura, va vedea că aveți febră și că sunteți ușor roșu.
Alte modalități bune de a simula febra este să vă umeziți pielea feței sau a spatelui cu puțină apă fierbinte pentru a face să pară că sunteți transpirat, să vă îmbrăcați în mai multe straturi de haine, să consumați alimente și lichide foarte fierbinți, cum ar fi supele, infuziile, cremele, etc., care vor contribui, de asemenea, la creșterea temperaturii corpului în acel moment precis și, prin urmare, acestea vă vor ajuta să păreți că aveți febră. S-a demonstrat că alimentele bogate în vitamine B cresc cel mai mult temperatura corpului, astfel încât să le puteți consuma pentru a profita de efectele acestora.
De asemenea, nu trebuie să faceți febră…, ci să încălziți înainte termometrul. Printre modalitățile simple și eficiente de a face ca termometrul să afișeze o temperatură de aproximativ 37ºC, este să frecați vârful cu degetele cât mai repede posibil, să îl țineți aproape de bec și să așteptați câteva secunde și, de asemenea, să îl introduceți într-o șosetă în cuptorul cu microunde, timp de un minut. În cazul termometrului cu mercur, încălziți-l cu apă. Mergeți la chiuvetă și porniți apa fierbinte, cât mai fierbinte posibil. Așezați vârful termometrului sub apă fierbinte până când atinge sau trece de temperatura dorită.
Cum să ai o febră adevărată?
Dacă totuși doriți ca temperatura corpului dvs. să crească rapid, nu există un truc mai bun decât să răciți. Frigul forțează corpul să-și mărească temperatura, astfel încât corpul dvs. să nu se îmbolnăvească. Dacă vă forțați corpul să fie transpirat o zi întreagă sau să fie umed, în curând veți observa, fără îndoială, efectele febrei.
Unul dintre cele mai vechi trucuri de a face febră este să vă spălați pe păr și să ieșiți afară cu el ud. Dacă faceți asta iarna, cu siguranță veți avea febră rapid. Deși este, de asemenea, probabil că veți ajunge să dezvoltați pneumonie dacă temperatura din zona dvs. este foarte scăzută iarna. La fel, vă puteți spăla părul noaptea și vă puteți întinde cu el ud să dormiți. În plus, probabil că veți deteriora puțin și perna. Vă asigurăm că a doua zi veți avea febră și cu siguranță nu veți găsi nimic bun în asta.
Un alt truc pentru a răci și a dezvolta febră este să vă mențineți picioarele umede toată ziua. Frigul intră rapid în corp atunci când avem picioarele sau umerii reci. Dacă vă mențineți picioarele umede o zi întreagă, cu siguranță veți avea febră a doua zi. Pentru a lupta împotriva frigului pe care corpul îl simte din cauza picioarelor umede, hipotalamusul îi trimite instrucțiuni corpului să crească temperatura și astfel va apărea febra.
În oricare dintre aceste opțiuni, cel mai probabil că, pe lângă faptul că veți avea febră, veți ajunge să dezvoltați o răceală sau o pneumonie. Chiar merită să riscați o astfel de boală severă din cauza febrei? Acesta este un factor de risc extrem de important ce trebuie luat în considerare în decizia de a avea febră. Prin urmare, analizați în profunzime motivul care vă determină să doriți să faceți acest lucru.