Home Nou Cum să recunoști un produs fals Polo Ralph Lauren?
Nou

Cum să recunoști un produs fals Polo Ralph Lauren?

RALPH LAUREN, numele de șcenă al lui Ralph Lifschitz, s-a născut în Bronx în 1939, dintr-o familie de imigranți evrei din Belarus. În 1967, și-a creat propriul brand, Polo Ralph Lauren, alegând un nume inspirat dintr-un sport care întruchipează o lume a eleganței, discreției și a stilului clasic: Polo. Principala problemă este aceea că pe piață au apărut multe haine sau accesorii sub acest brand cu imitație crescută, vândute chiar mai scumpe decât cele originale. Aceste este și cazul rucsacurilor, tricourilor, cămășilor, bluzelor și a multor altor obiecte vestimentare. Deci, cum să distingi un articol vestimentar Polo original de unul fals? Iată o analiză specifică pentru a recunoaște produsele false Ralph Lauren!

Primul aspect și foarte important, dacă prețul este scăzut, este categoric fals sau contrafăcut. Un articol vestimentar Polo Ralph Lauren are un preț ridicat, îl puteți verifica în magazinele sale oficiale. Dacă în schimb, prețul este similar cu cel din magazinele oficiale, și în acest caz trebuie să-i verificați autenticitatea, mai ales atunci când îl cumpărați de pe diverse site-uri de comerț online sau direct din piețele stradale/magazinele nespecializate. În astfel de locuri, cel mai probabil veți găsi doar imitații și produse de proastă calitate.

Pentru a distinge o cămașă, o bluză un tricou, un rucsac, etc. fals Polo Ralph Lauren de unul original, verificați întotdeauna țesătura. Produsele autentice comercializate de Polo sunt confecționate din țesături de mătase sau bumbac, care sunt de obicei delicate, moi și foarte plăcute la atingere, în timp ce imitațiile nu sunt și, prin urmare, țesăturile lor nu au același aspect atât vizual, cât și tactil.

Pe articolele Polo false de îmbrăcăminte, casă și accesorii, simbolul mărcii (Calul) este lipit sau desenat, și chiar brodat într-un mod eronat, sau cusut cu defecte evidente. Iar, pe de altă parte, pe articolele POLO originale, simbolul este întotdeauna perfect brodat și fără cusături deformate.

Cusăturile produselor Polo pot dezvălui, de asemenea, diferențele dintre aceste articole vestimentare care nu sunt originale și sunt contrafăcute. Adevăratele produse Polo Ralph Lauren au cusături invizibile, uniforme și imperceptibile. În schimb, la produsele Polo contrafăcute ies în evidență cusăturile inegale și prost realizate.

Etichetele exterioare sunt un alt mod de a detecta autenticitatea produselor Ralph Lauren. Uneori, cele false nu le au, iar dacă le au și au fost scrise prost, cu cusături greșite sau broderii defecte, cu siguranță nu sunt originale.

De asemenea, pe partea din spate a etichetei inferioare, hainele originale Polo prezintă un cod foarte important pentru identificarea articolului vestimentar, format din două litere și câteva numere: RN 41381-Bărbat / RN 94306-Femeie / RN 113338-Copil.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!