Home Diverse, Nou Cum să te înțelegi cu cumnata?
DiverseNou

Cum să te înțelegi cu cumnata?

Urmareste-ne pe Google News

Când ne căsătorim, familia și prietenii partenerului noștri devin parte a cercului nostru și este important să avem o relație sănătoasă cu toți acești oameni, mai ales când vine vorba de frați. Dar ce ne facem dacă avem o cumnată complicată care urzește intrigi foarte subtile? Deși este dificil ca cumnata să devină cea mai bună prietenă a dvs., trebuie totuși să începeți să stabiliți o relație familială bazată pe înțelegere și respect și să-i arătați că o acceptați așa cum ești, cu calități și defecte. Pentru asta, vă oferim câteva sfaturi care pot fi esențiale în înțelegerea cu o cumnată.

Cordialitatea trebuie să fie pe primul loc, străduiți-vă să aveți o relație armonioasă cu sora soțului dvs., amintiți-vă că pentru o bună comuniune sunt necesare toleranța respectul și solidaritatea. Totuși, dacă ea răspunde cu ostilitate, încercați să o tratați mai bine. Și dacă continuă într-o atitudine negativă, nu-i dați importanță.

La început și nu numai, purtați-vă bine cu ea, neutralizați imediat orice sentiment de concurență, ostilitate și încurajați simpatia, dar fără a pierde esența cel mai bine este să fiți dvs. înșivă și să nu păreți ceea ce nu sunteți, deoarece mai devreme sau mai târziu va ieși la lumină. De asemenea, vorbiți-i întotdeauna sincer și fără a încerca să o răniți.

Foarte important, nu există niciun motiv care să justifice faptul că ar trebui să fie conștientă de situațiile problematice pe care le trăiți alături de partenerul dvs. În mod obligatoriu, ar trebuie să eliminați din conversație problemele negative care au legătură cu fratele său.

Evitați să vă expuneți toate detaliile vieții dvs. tuturor, mai ales în adunările familiale. Acest lucru o va împiedica pe cumnata dvs. să ghicească și să dorească să afle mai multe.

Sfătuiți-vă cu soțul dvs. și încercați să înțelegeți de la acesta cum este de fapt cumnata dvs. și cum îi puteți câștiga prietenia și afecțiunea. Dacă percepeți animozitate din partea cumnatei la adresa dvs. și a familiei dvs., poate ar fi indicat ca soțul dvs. să intervină și să stabilească limitele necesare, astfel încât noua sa familie să fie respectată și iubită în mod adecvat. Nu ar trebui să fiți dvs. cea care trebuie să aibă grijă de asta.

Încercați să găsiți interese comune cu cumnata dvs.: hobby-uri și pasiuni cum ar fi muzica, pictura sau orice v-ar ajuta să începeți o conversație cu ea, în care logodnicul dvs. nu este centrul atenției.

Dacă simte animozitate față de dvs. și oferiți-i șansa de a vă cunoaște mai bine și întrebați-o respectuos din ce cauză o simte. Poate că este nevoie doar de o conversație sinceră și deschisă pentru a stabili o relație bună. O altă alternativă este să îi scrieți o scrisoare sau un e-mail prin care să cereți o șansă în relația dvs.

Și nu în ultimul rând, investiți timp, să vă înțelegeți bine este nevoie de răbdare și sacrificii, mai ales că legăturile dintre dvs., și membrii familiei soțului dvs. nu sunt de sânge. Așadar, pentru a consolida treptat legăturile dintre dvs. și cumnata dvs., ar trebui să petreceți multe zilele împreună.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!