Home Relații Cum trebuie să săruți prima dată?
Relații

Cum trebuie să săruți prima dată?

Urmareste-ne pe Google News

Cum să oferi primul sărut? Având în vedere că nimeni nu uită primul sărut primit de la partenerul său, este foarte important să știm cum trebuie să procedăm în acest caz. Iată câteva sfaturi și recomandări simple pentru a săruta prima dată, un prim sărut special pe care vi-l veți aminti întotdeauna.


Sfaturi pentru sărutări pentru prima dată

Sărutul este o parte importantă a relațiilor inter-umane, deoarece crează momente, sentimente, conversații romantice, complicitate. Și, în mod evident, înainte de a săruta o persoană, nu îi putem cere permisiunea să facem acest lucru. Prin urmare, trebuie să țineți cont de câteva aspecte esențiale legate de această acțiune plăcută.

Cum trebuie să săruți prima data?

Cel mai esențial lucru la primul sărut este să vă apropiați încet de partenerul dvs., împrăștiind privirea asupra buzelor și a ochilor, astfel încât intențiile voastre să fie înțelese de la bun început. În cazul în care nu este momentul potrivit, partenerul sau partenera vă va mișca ușor fața sau vă va opri într-un mod delicat.
Primul sărut pe buze trebuie să fie foarte delicat. Sărutați lin buza inferioară sau pe cea superioară, în orice ordine câteva secunde. Încercați să ridicați puțin privirea pentru a observa reacția sa, astfel încât să vă lămuriți dacă se simte sau nu confortabil cu situația. În cazul în care privirea partenerului denotă o atitudine deschisă, atunci continuați să sărutați încet și din ce în ce mai mult, deschizând puțin gura.


Sfaturi pentru a săruta bine

După ce ați trecut de primii pași, puteți deschide încet gura și puteți scoate ușor limba. Aveți grija să nu faceți asta brusc, deoarece veți da impresia de disperare
și va dispărea toată plăcerea realizată până acum. Atingeți-vă ușor limbile printr-o mișcare blândă, nu apăsați și nici nu cautați prin gura partenerului. Scoateți ușor limba, însă nu închideți decât puțin gura, după care, puteți repeta șcena de dinainte.

Alte sfaturi pentru un sărut reușit

Pentru a oferi un prim sărut reușit este bine să faceți următoarele lucruri:

– Tineți buzele și limba neîncordată. La saruturile profunde limba poate deveni mai rigida dar, ai grija, limba e un muschi foarte puternic deci poate crea disconfort.

– Respirați pe nas. In felul acesta tesuturile din gura vor fi in contact intim si gura va fi deschisa doar atat cat trebuie.

Combinați sărutul cu limba și sărutul ușor, de suprafață. Aceste variații ale sărutului provoacă plăcere ambilor parteneri.

 – Înghițiți saliva și străduiți-vă să aveți cât mai puțina în gura. Sunt foarte neplăcute săruturile în care există sau curge salivă din gură.


De asemenea, pentru a oferi un prim sărut reușit trebuie să nu faceți următoarele lucruri:

Nu țineți limba rigidă, nu trebuie să înțepați, să faceți mișcari repetitive și, de asemenea, nu trebuie să produceți lovituri. Aceste mișcări sunt incomode și lipsite de plăcere. Limba trebuie sa fie moale, astfel încât să mângâie toate zonele limbii partenerului, buzele și tot ce atinge împrejur.

– Nu sărutați prea mult timp, lăsați timp pentru a putea respirat și pentru a înghiți saliva. Nu sufocați partenerul împingând-i prea adânc limba sau ținând-o prea mult timp în gură.

– Nu acoperiți toată gura partenerului/partenerei și nu lăsați saliva să depășească limita buzelor.

– Nu scoateți sunete deranjante în timpul sărutului și nu vorbiți despre lucruri care n-ai legătura cu momentul.

– Nu stați la distanță unul de celalalt. Stați cât mai aproape pentru a construi un spațiu cât mai intim.

Comentarii pe Facebook
4.5/5 - (6 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!