Home Nou Marxism: acum și pentru totdeauna
Nou

Marxism: acum și pentru totdeauna

Urmareste-ne pe Google News

de Ciprian Cimpoieru

„O stafie umblă prin Europa — stafia comunismului. Toate puterile bătrînei Europe s-au unit într-o sfîntă hăituială împotriva aceste stafii: Papa şi Ţarul, Metternich şi Guizot, radicali francezi şi poliţişti germani.”

Manifestul Partidului Comunist, scris de Karl Marx și Friedrich Engels, începe cu aceste cuvinte care pot băga frica în amatorii filmelor de groază și nu numai. Scrise în secolul XIX ele sunt astăzi mai actuale ca niciodată. Marxismul este deasemenea mai actual ca niciodată, dar sub forma neo-marxismului. Doar cei care îl combat s-au schimbat. Nu mai este Papa, Țarul Metternich sau domnul Guizot cel care îl condamnă și se simt amenințați de el. Aceștia, dacă ar fi trăt astăzi, ar fi îmbrățișat marxismul cu mare bucurie, atâta timp cât ei ar fi făcut parte din rândul Elitei care dirijează construirea Noii Ordini Mondiale de sorginte neo-marxistă care stă să răsară. Îl combat însă creștinii, musulmanii, liberalii clasici și chiar socialiștii moderați. De ce? O fac pentru că au toate motivele să îl combată. O fac deoarece marxismul în forma lui pură este forma supremă de sclavagism. Nici Rusia lui Stalin, China lui Mao, Coreea lui Kim Ir Sen sau România lui Ceaușescu nu au fost în totalitate marxiste. Asta deoarece nu se poate trăi sub marxism iar dictatorii enumerați mai sus cunoșteau chiar ei acest lucru. De aceea au implementat o formă mai blândă de socialism, aplicând câteva din principiile marxiste precum militarizarea muncii doar în lagărele de concentrare.

Dar de ce marxismul este anti-uman și forma supremă de sclavagism?

Enumerăm din același fascinant Manifest al Partidului Comunist, redactat de către Marx și Engels:

1) ‘’În acest sens comuniştii pot rezuma teoria lor în formula: desfiinţarea proprietăţii private.’’

2) „Desfiinţarea familiei! Pînă şi cei mai radicali se indignează în faţa acestei infame intenţii a comuniştilor.”

3) „Dar voi, comuniştii, vreţi să introduceţi comunizarea femeii — ne strigă în cor întreaga burghezie.”

4) „Comuniştilor li s-a mai imputat că ar voi să desfiinţeze patria, naţionalitatea.”

5) „Comunismul desfiinţează însă adevărurile eterne, desfiinţează religia, morala, în loc să le dea o formă nouă, el contrazice aşadar toată dezvoltarea istorică de pînă acum“.

Marxiștilor li se aduc de către burghezie toate învinuirile expuse mai sus,dar nu este surprinzător că ei pledează vinovat la toate capetele de acuzare.

Dar dacă am compara acuzele aduse marxiștilor de la 1848 cu cele aduse neo-marxiștilor care conduc ONU și UE vom vedea că ele coincid. Șocant nu-i așa?Deaceea li se și zice neo-marxiști. Doar de proprietatea privată nu s-au atins încă, dar acest punct îl trecem la capitolul VA URMA.

Desființarea familiei: Avem LGBT care este un pas important spre crearea ființei umane asexuate incapabilă să se reproducă. Copii vor fi creați în laborator de către oameni de știință specializați. Aldous Huxley ne-a avertizat în Minunata Lume Nouă că asta se va întâmpla,dar noi ne prefacem că plouă. În curând putem spune deci ADIO nu numai familiei tradiționale, ci și chiar familiilor de homosexuali.

Comunizarea femeii: În 1945,în ruinele Berlinului, Adolf Hitler afirma că femeile germane vor fi transformate în ‘’târfe de baracă‘’ de către Armata Roșie ‘’eliberatoare’’. Femeile germane nu au fost transformate în ‘’târfe de baracă’’, dar au fost violate în număr mare. Noua Ordine Mondială neo-marxistă ne va aduce însă și comunizarea femeii. Același Aldous Huxley afirma în aceeași Minunată Lume Nouă că într-un viitor apropiat, vor fi îngăduite doar relațiile sexuale, fără obligații sentimentale.Noua Ordine Mondială se apropie, divorțurile se înmulțesc, iar femeile au un număr record de relații extraconjugale. Același lucru se poate afirma și despre bărbați.

Distrugerea statelor-națiuni: Cu acest scop în minte au fost create ONU și Uniunea Europeană. Statele-națiuni înseamnă o descentralizare a puterii politice la nivel global. Crearea unui Guvern Mondial totalitar reprezintă total opusul. Câțiva îi conduc pe cei mulți. Ce mai putem spune în acest sens?

Desființarea religiilor: Papa Francisc luptă din greu pentru unificarea tuturor religiilor. Dar nu o face pentru a combate dezbinarea produsă de acestea în societate. O singură religie mondială (probabil Satanismul) va înlocui creștinismul, islamul sau budismul și le va fi impusă maselor cărora li s-a frânt coloana vertebrală. Da, comuniștii clasici promovau ateismul… În schimb neo-marxiștii distrug religiile pentru a duce totul la un cu totul alt nivel.

Comuniștii s-au plâns de multe ori de capitaliștii imperialiști, dar aceiași comuniști trebuie să recunoască ca Patria lor nu este o singură țară, ci întreaga planetă. Comuniștii sovietici au încercat să cucerească întreaga planetă în trei rânduri: la sfârșitul Primului Război Mondial, la începutul celui de-al Doilea Război Mondial și în timpul Războiului Rece. Nu le-a ieșit dar misiunea lor este preluată de neo-marxiști și ciracii lor. Trebuie spus că comuniștii doreau să cucerească planeta doar în urma unui Război Mondial. Ciudat este faptul că neo-marxiștii doresc și ei un război mondial. Groaza produsă de acesta va face ca masele terifiate să accepte Noua Ordine Mondială împreună cu Guvernul Mondial și tot ce implică acesta.

Neo-marxismul se deosebește însă de marxismul clasic prin câteva elemente: eco-fascism, un aparat de supraveghere bazat pe Inteligența Artificială și o corectitudine politică care frizează nebunia și pe care nici măcar marxiștii clasici nu ar fi impus-o maselor.

Sub pretextul combaterii încălzirii globale, neo-marxiștii vor îngrădi până la dispariție drepturile și libertățile cetățenilor. Cei care nu se supun, vor fi internați în lagăre de concentrare unde vor vedea pe propria piele ce înseamnă să lucrezi într-o brigadă de muncă.Însă în final majoritatea vom fi “pacienți” ai acestor “instituții de reabilitare” a celor rătăciți de la Adevărata Cale. Lagărele FEMA sunt arhicunoscute în SUA dar de ce să nu ajungă și la noi?

1 Mai este sărbătoarea tuturor proletarilor, preluată de marxiști de la anarhiști. Marxismul este o ideologie criminală dar neo-marxismul este și mai și. Neo-marxiștii nu sunt atei precum marxiștii clasici. Neo-marxiștii, sau cel puțin liderii lor, sunt sataniști fanatici, iar una din cele mai importante sărbători sataniste este Noaptea Valpurgiilor care are loc pe aproape toată întinderea zilei de 1 Mai. Simplă coincidență.

Alte obiective ale marxiștilor clasici se suprapun aproape perfect cu cele neo-marxiste:

1.” Exproprierea proprietăţii funciare şi întrebuinţarea rentei funciare pentru acoperirea cheltuielilor de stat.”

2. „Impozit cu puternic caracter progresiv.”(Clasa de mijloc va fi zdrobită prin supra-taxare ducând la eradicarea ei totală ca forță politică și economică, în timp ce elitele vor avea grijă să se pună la adăpost de brațul lung al Fiscului.)

3. „Desfiinţarea dreptului de moştenire.”

4. „Confiscarea proprietăţii tuturor emigranţilor şi rebelilor.”

5. „Centralizarea creditului în mîinile statului cu ajutorul unei bănci naţionale cu capital de stat şi cu monopol exclusiv.” (O bancă „națională” controlată din umbră de familii cu mare tradiție în domeniu, precum familia Rothschild. Cine controlează Banca Națională controlează rata dobânzii de referință și, implicit, controlează economia unei țări, stabilind când să fie perioade de avânt economic respectiv de recesiune)

6.”Centralizarea tuturor mijloacelor de transport în mîinile statului.” (Statul dorește supravegherea deplasărilor cetățenilor săi, de aceea se încurajează folosirea mijloacelor de transport în comun în dauna transportului privat)

7. „Sporirea numărului fabricilor de stat, a uneltelor de producţie, desţelenirea şi ameliorarea pămînturilor după un plan general.”

8. „Egală obligativitate a muncii pentru toţi, organizarea de armate industriale, îndeosebi pentru agricultură.”(Armatele industriale sunt de fapt compuse din indivizi condamnați la muncă forțată în lagărele de concentrare. Ele nu există decât în astfel de locuri. Pe scurt, acestea înseamnă sclavie instituțíonalizată, și nici chiar un tiran precum Stalin nu a pus în aplicare o astfel de măsură la scară națională.)

9. “Îmbinarea muncii agricole cu cea industrială, măsuri avînd ca scop înlăturarea treptată a opoziţiei dintre sat şi oraş.”

10. „Învăţămînt public gratuit pentru toţi copiii. Interzicerea muncii în fabrici a copiilor, în actuala ei formă. Îmbinarea educaţiei cu producţia materială etc., etc.”(Statul îi vrea pe copii în brațele sale de la cele mai fragede vârste pentru a-i îndoctrina. Marxiștii doreau alfabetizarea populației, dar nu dintr-un motiv nobil. Lenin spunea clar că oamenii trebuie să învețe să citească pentru a fi apoi capabili să citească ordinele și proclamațiile marxiștilor.)

Comentarii pe Facebook
4.2/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!