Home Nou, Relații Nevoia de a urina in timpul actului sexual
NouRelații

Nevoia de a urina in timpul actului sexual

Urmareste-ne pe Google News

senzatie de urinare in timpul

Este normal să ai senzația de a urina în timpul actului sexual? Este o întrebare foarte des adusă în discuție de femei. Problemele urinare în timpul relațiilor intime sunt adesea neplăcute, chiar dacă acestea nu sunt grave din punct de vedere medical, acestea provoacă jenă, rușine, deoarece se manifestă într-o zona vecină cu regiunea sexuală, au adesea consecințe neplăcute asupra actului sexual. Cel mai adesea, acest fenomen este un lucru absolut firesc să se întâmple la femei, deoarece apare ca rezultat al stimulării punctului G. Însă, cu toate astea, această senzație de urinare în timpul actului sexual sau pierderea de urina poate fi cauzată de anumite afecțiuni medicale.

Stimularea punctului G și ejacularea feminină

În cele mai dese cazuri, atunci când o femeie simte nevoia să urineze în timpul actului sexual are legătura cu stimularea punctului G în timpul penetrării și capacitatea fiecăreia de a ejacula, plăcerea din zona vaginală devine foarte intensă, această plăcere poate dura de la 10 până la 15 secunde.

Acest fapt este de ajuns ca sa simți ceea ce se numește „falsă nevoie de a urina”. Cu toate acestea, în acest caz, acest sentiment nu are legătura cu problemele de incontinență urinară. Aceasta senzație este semnul ca femeia este excitată și că a fost atins punctul G. Dacă femeia continuă, în niciun caz nu va urina. Ea va avea chiar șansa să ajungă la orgasmul vaginal, ceea ce poate duce la ejacularea feminină și face ca femeia să simtă una dintre cele mai mari plăceri sexuale.

Există anumite poziții sexuale, precum “doggy style” care stimulează foarte tare punctul G, provocând dorință bruscă de a urina.

Atunci când femeia are orgasm și ejaculează mai târziu, ea evacuează prin uretra un lichid transparent, sub forma de jeturi. Acesta este semnul unei mari plăceri sexuale. Din fericire, ea este informată și partenerul său apreciază aceste experiențe. Însa alte femei sunt jenate, partenerii nu le înțeleg, și au impresia ca urinează în pat.

Presiunea exercitata asupra vezicii urinare

O altă cauză a nevoii de urinare în timpul actului sexual este legată de anumite poziții sexuale care fac ca penisul bărbatului să exercite o presiune mai mare asupra vezicii urinare a femeilor. Explicația ar fi că, peretele dinaintea vaginului se găsește în apropierea uretrei, canalul prin care curge urina din vezica spre exterior. În timpul penetrării, penisul stimulează această zonă și, sub efectul excitației, ea se umflă și astfel, apare senzația de urinare.

Incontinență urinară

Femeile care suferă de incontinență urinară este foarte probabil să aibă o pierdere de urina în timpul actului sexual. Această problemă reprezintă un motiv serios care poate conduce la respingere relațiilor intime de către parteneri.

În cazul în care senzația de urinare în timpul sexului la femei este provocată de incontinența urinară, este foarte important să luați toate măsurile necesare pentru trata această problemă.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!