Home Nou Propaganda de Vaccinare și Fake News
Nou

Propaganda de Vaccinare și Fake News

Presa este ocupată în acest moment cu campanii majore de propagandă în scopul promovării vaccinurilor otrăvitoare, care culmea, susține că luptă împotriva unor viruși sau infecții virale, cum ar fi Nipah, Gripa și Rujeola etc.

În timp ce acest lucru se întâmplă, nu mai este un secret că organizațiile elitelor mondiale desfășoară o campanie masivă de cenzură online împotriva persoanelor care sunt anti-vaccinare. De exemplu, Facebook, Youtube, dar și alți giganți tehnologici au început să cenzureze informațiile legate de anti-vaccinare.

Se pare că mișcarea anti-vaccin progresează, iar “Big Pharma” devine acum disperată. Campaniile de propagandă în curs de desfășurare ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) par a fi concepute pentru a insufla oamenilor temeri, în baza unor pretenții exagerate de focare de infecție precum și în baza unor statistici mortale.

Partea cea mai gravă este, că nu i se prezintă publicului larg nenumăratele cazuri ale persoanelor care au suferit în urma reacțiilor adverse (în urma vaccinării).

Iată un exemplu de propagandă pro-vaccinuri la televiziunea publică (TVR). O căutare pe Google dezvăluie, de asemenea, multe site-uri care au publicat informații despre epidemiile din lumea întreagă.

Ca de obicei, când vine vorba de astfel de cazuri, este vorba despre profit. Marile lanțuri farmaceutice vor să-și vândă otrava la nivel mondial în cantități mari și, prin constrângerea guvernelor, doresc să fie garantată de o piață și de venituri anuale uriașe.

Există, în mod cert un efort global pentru a impune vaccinarea obligatorie cu ajutorul utilizării constrângerii guvernamentale. Ori de câte ori vedem că există persoane sau organizații care recurg la astfel de campanii de presă violente guvernamentale pentru a-și face proprii cetățenii să accepte ceva forțat, acesta este un semn clar că ar trebui să fie extrem de sceptici și nu ar trebui să aibă încredere în ceea ce încearcă să îi determine să accepte. Este o încălcare extremă a dreptului fiecărui individ la viață, atunci când un guvern folosește forța pentru a-l face să accepte orice, luându-i dreptul la propriile alegeri. Asta înseamnă că guvernul susține că are mai multe drepturi asupra corpului unei persoane decât individul însuși. Acest lucru se traduce prin faptul că individul este un sclav al guvernului.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!