Home Nou România: femei caută bărbați pentru relație serioasă, eventual căsătorie
Nou

România: femei caută bărbați pentru relație serioasă, eventual căsătorie

Atunci când ești în căutarea unui partener, nimeni nu îți poate garanta nimic. Au simțit-o pe pielea lor aceste domnișoare românce bine educate, frumoase, cu situație materială bună și inteligente care caută bărbați pentru relație serioasă eventual căsătorie.

Ele sunt în căutarea unui bărbat sincer, care își dorește o relație serioasă bazată pe încredere și sinceritate de lungă durată și cu toate acestea, nu îl găsesc. Cei drept, în România, proporția de fete singure, care sunt învățătoare, doctore, secretare, avocate, jurnaliste, barmanițe, vânzătoare, coafeze, studente etc., este destul de mare. Majoritatea, după o anumită vârstă se confruntă cu singurătatea. Este de neînchipuit cum de au rămas singure asemenea femei tinere, frumoase și voluptoase, și în același timp inteligente.

În general, fetele tinere, nemăritate (domnișoarele), trecute de adolescență trăiesc un stres continuu legat de modul prin care își pot întemeia o familie. Ele sunt îngrijorate în mod excesiv de ideea că nu își vor găsi un soț înainte de sosirea menopauzei, prin urmare, se gândesc cu seriozitate să facă un copil înainte de a ajunge în acel punct.

Site-urile de anunțuri de pe Internet sunt pline de cereri pentru a găsi partener, unele cu servicii gratuite și altele cu plată, iar multe persoane apelează la serviciilor acestora deoarece sunt, intuitive și ușor de utilizat și care oferă posibilitatea reală de a întâlni persoana potrivită. Cu toate acestea, pentru unii oameni întâlnirile online sunt soluția disperată de a cunoaște pe cineva. Și mai mult decât atât, în multe cazuri, eșecul unei relații le poate determina pe unele femei să apeleze la orice mijloc pentru a-și găsi alesul inimii. Astfel, de la anunțurile de pe Internet pe site-urile de profil și până la întâlnirile cu persoanele necunoscute, toate pot fi o nouă șansă, iar în cel mai rău caz, se pot alege cu bărbați care caută doar aventuri.

Cu toate aceste, nu ar trebui să le învinovățim când știm că fiecare persoană își dorește să aibă un urmaș sau o urmașă, și mai multe decât atât, trebuie să avem în vedere un aspect existențial esențial, și anume că, fiecare ființă umană are propriile sale plăceri și dorințe sexuale!

4.5/5 - (2 votes)
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!