Home Diverse Roșiile injectate din Piața Agricola Obor
Diverse

Roșiile injectate din Piața Agricola Obor

22.11.2019, București, Piața Agricola Obor (cea mai mare din Capitală): Roșii injectate – cel mai probabil – cu substanțe chimice necunoscute sunt vândute pe tarabele piețelor. Deși au un aspect aparent similar cu cel al roșiilor naturale, prezintă urme clare de înțepături distincte pe diverse locuri ale fructului.

Un alt semn că acestea pot conține substanțe chimice folosite pentru a se coace repede și a rezista mai mult timp, este că pe suprafața lor există pete negre și urme clare de mici înțepături.

Detalii în imaginile de mai jos:

Dacă în trecut producătorii obișnuiau să stropească fructul cu substanțe chimice nocive, astăzi ei recurg la o altă modalitate, aceea de a le introduce direct în fruct, fără să mai existe posibilitatea de a le spăla.

În plus, și interiorul legumei trădează. Vedem, iată, țesutul cu pigmenți închiși la culoare, dovada ca avem de a face cu o injectare de substanță necunoscută.

În imaginile de mai sus, v-am arătat doar câteva exemple. Cu toate aceste, ele pot continua. Spre exemplu; din aproximativ 5 kg de roșii cumpărate din cea mai mare piață din București, nu am descoperit măcar una care să nu fi fost atinsă de aceste mici înțepături.

Ca sa vedem exact ce substanță conține și cum acționează substanța toxică injectată, vom merge la laborator.

Acordă o notă acestui articol!
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!