Home Nou Secretul unor momente de neuitat – hygge
Nou

Secretul unor momente de neuitat – hygge

Dorim să vă introducem în atmosfera incredibilă dezvoltată de-a lungul timpului de către scandinavi, anume hygge. Hygge poate fi complicat de definit, fiind în același timp atât o calitate cât și o stare, ceva subtil dar cu un impact foarte puternic asupra stării noastre de bine.

Neavând un sinonim perfect, vom defini hygge ca o stare de bine și de de confort. Dar hygge este mult mai mult de atât, este o experiență plăcută alături de persoanele dragi, o stare de relaxare și de armonie, și ceva ce ne aduce întotdeauna împreună. Este despre plăcere, despre bucuria pe care ne-o aduc lucrurile mici. Spre exemplu, suntem pe canapea acoperiți cu o pătură pufoasă, ne bem băutura preferată în timp ce discutăm cu persoana dragă la lumina unor lumânări parfumate.

Hygge este foarte la modă și a reușit să cucerească pe toată lumea, fiind incredibil și foarte accesibil. Poți crea o atmosferă incredibilă cu un buget mic iar lucrurile de care vei avea nevoie sunt lumânări, parfumuri și alte răsfățuri.

Se caracterizează prin confort, acea stare de relaxare pe care o vei avea stând la căldura șemineului, în pulovărul favorit, ascultând muzica preferată, într-o atmosferă incredibilă creată de lumânările parfumate. Un alt element important este compania… te vei simți și mai bine dacă ești înconjurat de persoanele dragi care îți vor încărca bateriile. Hygge te învață să te bucuri de lucrurile mici și simple, să nu alergi după aventuri, să trăiești bine și să te bucuri de prezent.

Pentru a crea o atmosferă hygge completă te invităm să arunci o privire și asupra lumânărilor parfumate precum Paddywax și Woodwick.

Zilele friguroase și întunecate de iarnă sunt momentul perfect de a experimenta hygge. Așa că nu mai sta pe gânduri și fă-te confortabilă acasă, aprinde lumânările preferate, acoperă-te cu niște pături, ia cartea preferată sau serialul favorit, și bucură-te de viață. Sună bine, nu?! Îți garantăm că nu vei regreta. Îmbrățișează stilul de viață hygge.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!