Home Fashion, Poze Semnificatie tatuaje lacrima sub ochi
FashionPoze

Semnificatie tatuaje lacrima sub ochi

Lacrimile sau virgula sub ochi: semnificația acestui tatuaj este complet diferită în unele tari. De exemplu, în America de Nord se crede că cel care are un tatuaj cu lacrimi a luat viața a cel puțin unei persoane. În Australia, aceste tatuaj în formă de lacrimi li se aplică forțat deținuților care sunt încarcerați pentru viol sau pentru corupere de minori.

Lacrimi pline sau goale, simple sau duble, simbolistica acestor tatuaje are la origine moartea și păcatul. Este un alt mod de exprimare printre bărbații care au stat în închisoare și printre rapperi americani. De obicei, o lacrimă este plasată chiar sub ochiul drept sau stâng, creând astfel impresia că persoana plânge în mod constant.


Principala semnificație a tatuajului lacrimă este asocierea cu crima. Lacrima e simbolul celui încarcerat pentru crimă. Fiecare lacrimă ar reprezenta o persoană ucisă. O altă semnificație a primei sau a unui singure lacrimi vine din faptul că titularul a comis o crimă, a doua lacrimă pentru răzbunare și a treia pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

Deținuți și gangsta rapperi își fac tatuaje cu câteva lacrimi în colțul ochiului pentru a impune teamă sau respect și pentru a știi că au comis o crimă adevărată.

Este posibil ca deținutul sau criminalul să își regrete faptele. În acest caz, semnificația tatuajului diferă, lacrima de sub ochi simbolizează durerea resimțită de făptaș, conştientizează gravitatea faptei sale.

În general, lacrima simbolizează regretul unei acțiuni nechibzuite sau imorale sau intrarea în închisoare.

O altă semnificație a tatuajului lacrimă poate fi privită ca pe o amintire a pierderii unei persoane apropiate, ca pe o tristețe și ca pe amărăciune în caz de deces. Deținuții nu sunt în măsură să își conducă persoanele apropiate pe ultimul drum, ei plâng în închisoare și de asemenea, își exprimă tristețea cu ajutorul lacrimi de cerneală.

Dacă lacrima este goală, atunci există tentativă de răzbunare, fără pierderi de vieți omenești. Restul semnificațiilor sunt asociate cu tristețea cauzată de moartea unei persoane dragi sau de dorința de răzbunare.


Alte semnificații

1 lacrimă goală = intrare la închisoare sau crimă cu sânge rece, fără regrete
1 lacrimă plină = pierderea unei persoane dragi sau durere din dragoste
2 picături pline = moartea unei persoane dragi + răzbunare
3 picături pline = asasin
Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!