Termeni si Conditii

Termeni și condiţii de utilizare ThePOC

17.07.2018

Prin accesarea www.thepoc.ro, declarați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de mai jos:

1.   Acces

Permisiunea dvs., odată cu accesarea site-ului www.thepoc.ro, este pentru obținerea de informații și accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.

Www.thepoc.ro realizează și asigură servicii și informare în mod gratuit tuturor celor care doresc să se înregistreze sau doar să acceseze site-ul de la adresa www.thepoc.ro. Orice material postat pe site de utilizator (in orice format) va fi supus moderării înainte sau după încărcare. Www.thepoc.ro își rezervă dreptul de a restricționa utilizarea oricărui serviciu al site-ului în interes comercial. Prin utilizarea www.thepoc.ro sunteți de acord să nu folosiți nici un sistem automat, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri siteului www.thepoc.ro într-o perioada de timp, rezonabilă pentru ca o persoană sa poată să utilizeze această convenție. Www.thepoc.ro poate derula în orice moment campanii publicitare și/sau promoții în orice secțiune din site. Campaniile și promoțiile derulate de www.thepoc.ro nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesită acordul vizitatorilor și poate fi schimbat oricând fără a necesita anunțarea prealabilă. www.thepoc.ro nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promoțiile organizate în site, altele decât cele organizate strict de www.thepoc.ro.

2.   Drepturi de autor, proprietate intelectuală

www.thepoc.ro va oferă acces liber la site și vă autorizează să vizualizați, imprimați și să retransmiteți informații existente pe site doar în scopuri personale, non-comerciale.

Pentru retransmiterea în totalitate, parțial sau modificat a informațiilor de pe www.thepoc.ro, nu este nevoie de un acord scris ci doar îl obligă pe cel care preia informațiile să precizeze sursa și includă link direct către ea.

Orice materiale postate pe site, transmise pe email sau alte căi dovedite, catre Www.thepoc.ro, devin proprietatea www.thepoc.ro, iar utilizatorii sunt de acord ca acorda licență neexclusivă, cu titlu gratuit și irevocabila pentru acele materiale.

În cazul în care identificați materiale care încalcă legea dreptului de autor să ne trimiteți un email la: contact[at]www.thepoc.ro.

3.   Confidențialitatea și datele cu caracter personal.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica si/sau furnizare bunuri si servicii.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

In momentul crearii contului, fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii. Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului www.thepoc.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii. Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate. Pentru mai multe detalii privind cookie-urile click aici.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: ThePOC la adresa de email: [email protected]

4.   Alți termeni și condiții:

Www.thepoc.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Www.thepoc.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Anumite parti ale continutului publicat pe www.thepoc.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care www.thepoc.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului www.thepoc.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. www.thepoc.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.thepoc.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său.

Www.thepoc.ro va putea modifica, si fara o notificare prealabila, Termenii si Conditiile de mai sus, ele fiind afisate pe aceasta pagina si puse la dispozitia utilizatorilor.

Prin continuarea utilizarii www.thepoc.ro, declarati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai sus.

Copyright © 2018 ThePOC. Toate drepturile rezervate.

Comentarii pe Facebook