Home Diverse, Frumusete 10 remedii naturiste pentru a scăpa de ridurile din jurul ochilor
DiverseFrumusete

10 remedii naturiste pentru a scăpa de ridurile din jurul ochilor

riduri ochi
Ridurile de sub ochi este o problemă de frumusețe cu care se confruntă femeia modernă. Femeile din zilele noastre acordă o foarte mare atenție acestui aspect, se agită, petrec ore în șir la salon, consumă o grămadă de bani, și recurg la diferite metode pentru a scăpa de riduri. Din fericire, există unele remedii naturiste care pot elimina ridurile de sub ochi fără a apela la saloanele care cer o grămadă de bani. Iată câteva remedii care tratează și previn apariția ridurilor în jurul ochilor!

Remedii naturiste acasă pentru ridurile de sub ochi

1. Ananas

Sucul de ananas are în compoziție o enzimă activă cunoscută sub numele de bromelaină, care acționează ca agent antiinflamator natural și o substanță alfa-hidroxi acizi (AHA) care poate ajuta la tratarea ridurilor. De asemenea, ananasul are proprietăți astringente și ajută la exfolierea pielii. Stoarceți un ananas și aplicați sucul pe ridurile din jurul ochilor.

Lăsați sucul pe piele timp de douăzeci de minute, iar apoi clătiți. Sucul de ananas poate constituii un tratament eficient împotriva ridurilor, și poate ajuta la prevenirea ridurilor. De asemenea, ajută la reducerea liniilor fine și a ridurilor de pe față și din zonele delicate, precum și cele de sub ochi.

2. Ulei de nucă de cocos

Grăsimile mononesaturate prezente în uleiul de nucă de cocos va ajuta la hidratarea pielii și la eliminarea ridurilor. Luați un ulei virgin de nucă de cocos și masați ușor piele de sub ochi.

3. Rozmarin

Masați câteva secunde pielea de sub ochi, pentru a preveni apariția ridurilor de sub ochi. Cu ajutorul uleiului esențial de rozmarin veți hidrata foarte bine pielea.
Aplicați ulei de rozmarin deasupra ridurilor de sub ochi și masați ușor. Repetați zilnic, timp de câteva minute pentru a elimina și preveni formarea de noi riduri.

4. Ghimbir și miere

Mierea este un hidratant natural și umectant, iar ghimbirul ajută la creșterea circulației sîngelui în zona. Luați o linguriță de extract de ghimbir și adăugați-l într-o jumătate de linguriță de miere.

Ungeți și masați timp de zece minute în fiecare zi. Lăsați compoziția timp de o oră, iar la sfârșit clătiți.

5. Castravete

Lipsa de umiditate corespunzătoare poate provoca o ruptură a pielii în timpul presiunii, ceea ce conduce la apariția liniile ridurilor. Cel mai bun mod de evita acesta problemă, este să mențineți pielea de sub ochi hidratată, astfel încît cercurile întunecate și pigmentele pielii sunt ținute departe. Castravetele este foarte util în hidratarea pielii.

Feliați un castravete și păstrați-l în frigider, la rece. Feliile pot fi ținute zilnic sub ochi și timp de 15 minute. Acesta este un excelent mod de a ține departe de riduri și de combate uscăciunea pielii.

6. Apă de trandafiri

Trandafirul este un agent de întinerire pentru piele, ajutând la tratarea și la prevenirea apariției ridurilor. Luați apa de trandafiri și aplicați-o sub ochi. Repetați zilnic, de două ori pe zi pentru a elimina ridurilor și pentru a preveni apariția acestora.

Uleiul de cocos are multe substanțe nutritive care mențin pielea sănătoasă și ajută la îndepărtarea tuturor ridurilor. Ungeți zilnic printr-un masaj de zece minute. Stratul de ulei de nucă de cocos poate fi ținut de sub ochi și pe timpul nopții pentru a menține pielea fină, fără imperfecțiuni.

7. Ulei de ricin

Pielea de sub ochi este foarte delicată și necesită o hidratare specială zilnică pentru a preveni apariția ridurilor. Uleiul de ricin acționează ca un hidratant puternic, care poate fi folosit zilnic pentru a menține pielea de sub ochi catifelată dar și la prevenirea apariției ridurilor.

Înmuiați degetul arătător în ulei de ricin și aplicați sub ochi, evitînd contactul cu ochii, deoarece acesta poate umfla ochii. Lasați-l să acționeze toată noaptea. Consistență groasă a uleiului de ricin va ajuta la menținerea hidratării, favorizînd regenerarea pielii.

8. Albuș de ou

Albușul de ou este cunoscut pentru acțiunea sa de micșorare a porilor și pentru acțiunea de eliminare a ridurilor. Aplicați un strat de albuș de ou în zonele cu probleme.
Începeți să clătiți atunci când vedeți că pielea începe să se usuce.

9. Ulei de măsline

De asemenea, uleiul de măsline este un alt remediu foarte bun în hidratarea profundă a pielii. Uleiul de măsline virgin este un umectant și ajută la reținerea umezelii în piele. Aplicați ulei de măsline într-un mod cât mai delicat.

10. Avocado

Avocado este foarte bogate în grăsimi naturale și, prin urmare, este un tratament naturist împotriva ridurilor sub ochi. Țineți deasupra petelor, timp de 15 minute, felii de avocado. Apăsați ușor pe felii, astfel încât uleiurile naturale prezente în el să se scurgă pe piele.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!