Home Nou, Sănătate Cum se tratează bronșita la gravide?
NouSănătate

Cum se tratează bronșita la gravide?

Urmareste-ne pe Google News

bronsita gravida
În timpul sarcinii sistemul imunitar este mai puțin eficient. Acesta este unul dintre motivele pentru care femeile însărcinate sunt mai vulnerabile la infecții (de ex. bronșita). Extrem de contagioasă, bronșita apare cel mai frecvent pe timpul iernii. Aceasta poate debuta ca o tuse severă, însoțită de senzație de arsură în piept, febră de aproximativ 38°C / 39°C, însoțită de dureri de cap și de oboseală excesivă. Din fericire, există anumite metode alternative pentru a trata această boală fără antibiotice, în cazul în care sunteți gravidă.


De obicei, bronșita se tratează cu antibiotice, steroizi și bronhodilatatori, de la caz la caz. Dar, astfel de medicamente nu pot fi administrate în timpul sarcinii, deci consultați medicul pentru a va recomanda un tratament alternativ.

Aburii sunt cei mai buni pentru subțierea mucusul și pentru desfundarea cailor respiratorii, iar anumite infuzii din ceaiuri și din plante naturale sunt ideale împotriva acestei probleme. Eucaliptul, uleiul din lemn de santal și mușețelul este cel mai recomandat împotriva bronșitei. Fierbeți una dintre aceste plante, cel puțin 5 minute. Puneți castronul pe masă, acoperiți-vă fața cu un prosop și faceți o baie de aburi (inhalați aburi timp de cel puțin 15 minute, de 3 ori pe zi) până veți scăpa de bronșită.

Luați Hyland’s Antimonium Tartaricum 30x disponibil în magazinele naturiste. Acesta este un tratament homeopatic pentru bronșită, recomandat femeilor gravide.

Vapor Rub, elimină bronșita, nu afectează sarcina și nu necesită prescripție medicală. Aplicați-l pe gât și pe piept înainte de a merge la culcare. Acesta ține tusea la distanță. În timpul somnului trebuie să țineți capul cât mai sus, pentru a preveni acumularea de lichid în plămâni.

În cazul în care sunteți însărcinată și vă confruntați cu febră puternică, respirație șuierătoare sau sânge în mucoasa, mergeți de urgență la doctor.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!