Home Frumusete 5 remedii naturiste eficiente pentru reducerea grăsimii abdominale
Frumusete

5 remedii naturiste eficiente pentru reducerea grăsimii abdominale

Urmareste-ne pe Google News

Grăsimea abdominală este o problemă cu care se confruntă o mulțime de oameni. Cu toate acestea, există câteva remedii naturiste care vă pot ajuta să scăpați definitv de burtă. În acest articol vom vorbi despre unele remedii naturiste care elimină eficient grăsimea abdominală în mod natural.

5 remedii pentru a reduce grăsimea abdominală:


Suc de lămâie pentru reducerea grăsimii abdominale

Lămâia are proprietăți care favorizează digestia în organism: în afară de faptul că ajută la reducerea constipației, aceasta previne umflarea abdomenului. Este recomandat să beți zilnic pe stomacul gol sucul obținut dintr-o lămâie combinat cu un pahar de apă fierbinte sau caldă.

Migdale reduc grăsimea abdominală

Una dintre cele mai bune alimente care ajută în lupta împotriva obezității este migdala. Migdalele sunt bogate în grăsimi bune și sunt, de asemenea o sursă inepuizabilă de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi magneziu, proteine, vitamina E și fibre, care ajută la rândul lor la arderea grăsimilor. Pentru a reduce grăsimea abdominală este necesar să consumați o mână de migdale (crude, nu prăjite sau sărate), 10-20 de migdale pe zi, nu mai mult decât atât.

Adăugați migdalele la micul dejun. Adăugați-le la salată, fructe amestecate, fulgi de ovăz sau chiar cereale pentru micul dejun combinate cu lapte de migdale.
Gustați o mână de migdale atunci când vi se face foame. Folosiți-le în salate, alimente prăjite etc.

Mere pentru reducerea grăsimii abdominale

Știați că coaja de mere îndepărtează senzația de foame excesiva? Mărul este fără îndoială un fruct sănătos care ajută la reducerea grăsimii, în special a grăsimii abdominale. Mărul este o sursă bogată de fibre, flavonoide, fitosteroli și beta-caroten care dă o senzație de stomac plin, deci vă ajută să nu mâncați prea mult. Prin urmare, consumați un măr și reduceți 95 de calorii.

Scorțișoara pentru reducerea grăsimii abdominale

Scorțișoara este ideală pentru a pierde în greutate și pentru a arde grăsimea de pe burtă. Prin urmare, vă sfătuim să preparați o infuzie de scorțișoară și frunze de dafin, deoarece aceasta ajută la digestie și previn acumularea de gaze în abdomen, eliminând astfel burta umflată. Se iau 10 frunze de dafin și 3 bețe de scorțișoară; să fierb împreună timp de 10 minute și apoi se bea ceaiul rezultat. Beți zilnic infuzie de scorțișoară și veți observa cum grăsimea burții începe să dispară în timp. Adăugați suc de lămâie și o linguriță de miere, pentru gust.

Suc de Aloe vera pentru a reduce grăsimea abdominală

Aloe vera este o plantă minunata care oferă multe beneficii pentru sănătate. Una dintre beneficiile sale este aceea de a reduce grăsimea abdomenului. Este un foarte bun antioxidant natural. Consumul regulat de suc de aloe vera crește metabolismul, ceea ce face ca grăsimea corporală să scadă.

O rețetă utilă.
Se amestecă 30 de grame de suc de aloe vera, 3 g pulbere de turmeric, 3 g pulbere de semințe de chimen, 3 g pulbere de tinospora cordifolia (Giloy/guduchi)
3 g de pulbere terminalia chebula (haritiki), 1 linguriță de miere (opțional) în jumătate de pahar de apă caldă. Se amestecă bine, apoi se bea dimineața pe stomacul gol.
După ce ați consumat aceste ceai, nu mâncați nimic timp de aproximativ o oră.


În afară de utilizarea acestor remedii naturiste pentru a reduce grăsimea de pe abdomen într-un mod cât mai eficient, nu uitați să vă relaxați, plimbându-vă, alergând (jogging dacă ești foarte leneș) sau mergând cu biciclete timp de 15 minute pe zi.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!