Home Tehnologie 5G este o tehnologie de război foarte periculoasă pentru sănătate. Vodafone, Digi, Telekom etc. ar putea fi acuzate pentru crime de război
Tehnologie

5G este o tehnologie de război foarte periculoasă pentru sănătate. Vodafone, Digi, Telekom etc. ar putea fi acuzate pentru crime de război

Urmareste-ne pe Google News

“HUAWEI” (China), “ERICSSON” (Suedia), “VODAFONE” (Marea Britanie), “DIGI” (România), “Telekom” (Germania) și alte companii ar putea fi acuzate de crime de război. Există numeroase studii care pot furniza dovezi în instanță!

Un angajat al ONU susține că tehnologia 5G înseamnă război împotriva umanității: https://protectie-electromagnetica.ro/tehnologia-5g-inseamna-razboi-impotriva-umanitatii/

Efectele dăunătoare ale radiației wireless sunt iremediabile asupra sănătății. https://www.emf-portal.org/en Peste 25.000 de studii mondiale demonstrează și avertizează asupra dezastrelor cauzate de EMF; cancer, deteriorarea ADN-ului, deteriorarea sistemului imunitar, aglomerarea celulelor roșii din sânge, pauze în bariera hemato-encefalică, tulburări cognitive, IQ scăzut, și această listă poate continua.

Lucrare și analiza Dr. Graham Downing expune adevărul despre efectele nocive asupra animalelor și pacienților ale undelor milimetrice din cadrul celei de-a cincea generații de tehnologie a comunicațiilor, sau 5G pe care le folosim acum în casele și birourile noastre… și în armată.

Notă* Pentru a traduce filmul în limba română, faceți clic pe opțiunea “Subtitrări (C)”, faceți clip pe roată, selectați opțiunea “Traducere automată” și alegeți limba.

Există rapoarte impresionante ale altor specialiști din domeniul sănătății privind nocivitatea radiațiilor wireless. Dr. Sharon Goldberg, medic primar psihiatrie și profesor de medicină, expune mărturiile despre pericolele tehnologiei 5G, care implică în mod special radiațiile electromagnetice. Puteți asculta analiza acestui profesionist competent din domeniul medicinei în videoclipul de mai jos:

De asemenea, Dr. Robert Becker prezintă dovezile cu privire la efectele psihoactive ale electromagnetismului utilizat în tranchilizarea psihică a animalelor și a pacienților:

Referințe suplimentare privind studiile EMF publicate pot fi găsite aici: https://orsaa.org/orsaa-database.html

Acest site prezintă multe rezumate și clasifică studiile pozitive, negative sau neutre: https://powerwatch.org.uk/science/studies.asp

Alte site-uri care studiază efectele radiațiilor electromagnetice:

www.C4st.org
www.bugsweeps.com
www.emfscientist.org
www.hbelc.org
www.bioinitiative.org

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!