Home Sănătate 7 cele mai dăunătoare medicamente din lume, care există și pe piața românească
Sănătate

7 cele mai dăunătoare medicamente din lume, care există și pe piața românească

Realitatea este că suntem înconjurați de medicamente, fie de pastile, fie de vaccinuri, sub formă de medicamente. Indiferent de compoziția, legalitatea sau efectele sale, medicamentele au declanșat de-a lungul timpului epidemii care în fiecare an au pus capăt vieții a peste 200.000 de oameni. Rezultatele testelor, în ciuda faptului că sunt efectuate în spitalele de stat, sunt secrete și nepublicate, deoarece membrii consiliilor și cabinete medicale sunt finanțate de corporații. Și mai mult decât atât, majoritatea medicilor, se știe că 90% dintre aceștia lucrează în mai multe spitale și găsirea unor locuri noi devine o sarcină imposibilă, dacă spun adevărul.

Dacă luăm în considerare daunele psihologice și fizice care le provoacă, nivelul de dependență, care îl generează și tulburări sociale care cauzează, în conformitate cu testele și istoricul medical al pacienților, cele mai periculoase 7 medicamente din lume sunt următoarele:

1. Antidepresivele

Pe primul loc în clasamentul celor mai dăunătoare și mai periculoase medicamente din lume se regăsesc pastilele psihiatrice SSRI, adică medicamente care blochează serotonina. În mod cert eficacitatea și siguranța acestor preparate nu au fost niciodată dovedite.

2. Vaccinurile MMR

Pe locul al doilea în clasament se regăsesc vaccinurile MMR [oreionului/rubeolei/rujeolei] asociate cu favorizarea dezvoltării de autism și alte tulburări ale sistemului nervos central. Acest vaccin are o doză crescută de aluminiu și de alți agenți toxici.

Chiar și oficialii de la OMS afirmă că vaccinarea cu MMR poate deteriora creierul. Printre simptomele post vaccinare regăsim următoarele:

 • reducerea sau pierderea contactului cu ochii,
 • convulsii,
 • encefalopatia poate fi însoțită de: convulsii, tulburări de somn, atac cerebral, plâns în hohote,
 • schimbarea [reducerea sau dispariția] reacției în mediul înconjurător,
 • o schimbare clară a comportamentului copilului, care durează, o zi sau mai multe,
 • incapacitatea de a recunoaște persoanele cunoscute anterior.

De asemenea, trebuie subliniat faptul că atunci când aluminiul este injectat în sânge, apare riscul dezvoltării bolilor autoimune, a encefalitei de lungă durată și a complicațiilor asociate. Se cunoaște faptul că aluminiu este slab biodegradabil.

Înainte de vaccinare, fiecare copil ar trebuie să facă următoarele teste:

 1. nivelul de fier din sânge, trebuie să situeze la valoarea de 60-70 mg
 2. morfologie [nevoia de a cunoaște hematocritul – Ht, amintiți-vă așa-numitul standardele se referă la valoarea corectă a Ht]
 3. vitamina D (25-OH-vitamina D), trebuie să situeze la valoarea de 60-70 ng
 4. proteina C reactivă (CRP) [informații despre inflamația așa-numitei timpurie]
 5. fibrinogen [leziuni hepatice]
 6. eventual OB [informații privind inflamația pe termen lung. Trebuie să se verifice dacă laboratorul efectuează un test tradițional sau centrifugal].

Mai jos, am întocmit o listă privind conținutul de neurotoxină, care este aluminiu, în vaccinurile vândute pe piața din România, în comparație cu limitele toxicologice, pe baza greutății copilului.

Greutatea corporală a pacientului, numele dozei acceptabile și a conținutului de AL (aluminiu) din vaccin este, după cum urmează:

 • aproximativ 15 kg 68,1 mcg DtAP în funcție de producător, de la 170 la 625 mcg
 • aproximativ 25 kg 113 mcg Pneumococus 125 mcg
 • aproximativ 75 kg 340,5 mcg HPV 225 mcg
 • aproximativ 4 kg 18,16 mcg Al HiB [PedVaxHib] 225 mcg
 • aproximativ 7,5 kg 34,05 mcg WZW B 250 mcg
 • aproximativ 150 kg 794,5 mcg Pentacel [DTaP, HiB, Polio combi 330 mcg Pediatrix [DTaP, HepB, Polio combo 850 mcg

Un copil poate primi o doză de cel mult 1 mcg pe kg, raportată la greutate corporală, o medie de 5-10 mcg.

3. Vaccinurile antigripale

În al treilea rând, cele mai dăunătoare și periculoase preparate au fost incluse în vaccinurile împotriva gripei, care conțin 50.000 părți per miliard de formaldehidă, MSG și aluminiu, iar în pachetele colective aditivi cu mercur. La femeile gravide, vaccinul antigripal este responsabil pentru avort spontan.

4. Utilizarea antibioticelor fără prescripție medicală

Pe locul al patrulea se află utilizarea abuzivă, neprofesională a antibioticelor. Adesea, antibioticele sunt administrate “profilactic”, care în mod cert este o mare greșeală. Drept urmare, la copiii mici se produc daune deosebit de mari.

5. Vaccinurile HPV

Locul 5 este ocupat de vaccinul HPV [așa-numitul papilloma umană]. În primul rând, până acum nu sa dovedit că ar avea legătură cu dezvoltarea cancerul de col uterin. În al doilea rând, vaccinul provoacă șocuri și chiar comă. În urma proceselor din instanță, pierderile companiilor se însumează la milioane de dolari.

6. Vaccinul RotaTeq

De asemenea, unul dintre cele mai dăunătoare medicamente este așa-numitul vaccin Rota Teq împotriva rotavirusului. Acest vaccin conține viruși vii, precum și Polysorbate 80, un compus chimic foarte toxic, care determină hipoplazia reproductivă la copii. Este slab purificat, conține ser fetal bovin și fragmente de circovirus porcin. Acest virus infectează în principal porcii.

7. Vaccinul anti-poliomielită oral

Următorul în listă și ultimul, este vaccinul antipolio oral. Până în anii 80 ai secolului trecut, acesta conținea virusul SV-40. responsabil de epidemia de cancer din lumea întreagă. În prezent, după acțiunea lui B. Gates în 2011, boala a afectat 61.700 de copii din India. În mod normal, aproximativ 200 de supraviețuitori ai poliomielitei au murit atunci.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!