Home Nou 7 cele mai slabe țigări de pe piață
Nou

7 cele mai slabe țigări de pe piață

Unul dintre motivele pentru care fumatul prezintă riscuri grave pentru sănătate este acela că tutunul conține două substanțe numite gudron și nicotină. Și problema, este aceea că multe din țigările clasice au în componență niveluri foarte ridicate din acești compuși. Cei drept, gudronul și nicotina inhalate în cantități mari s-au dovedit a provoca nenumărate cazuri de cancer. O persoană poate deveni dependentă în câteva zile de la prima utilizare a acestora. Din fericire, există și țigări cu adevărat mai puțin dăunătoare, și anume, acelea care au cea mai mică cantitate/conținut de nicotină și gudron. De aceea, în acest articol am decis să întocmim un clasament cu 7 cele mai slabe țigări de pe piață.

1. Țigările Electronice

Țigările electronice conțin de obicei un amestec de propilen glicol, glicerină, arome si nicotină. În timpul fumatului, lichidul este evaporat. Potrivit studiilor, țigările electronice sunt semnificativ mai puțin dăunătoare decât țigările obișnuite. Cu toate acestea, încă provoacă probleme de sănătate. Astăzi știm că nicotina nu numai că creează dependență, ci promovează și dezvoltarea bolilor cardiovasculare și a diabetului. Se pare că aromele pe care le conțin pot declanșa apariția unor alergii declanșatoare.
În plus, atunci când vaporii sunt inhalați, particulele minuscule sunt depuse în căile respiratorii. De asemenea, ar putea intra în fluxul sanguin.

2. Sobranie Super S White

Marca de țigări Sobranie cu sediul în Londra, este una dintre cele mai vechi case de țigarete din lume. Super S White de la Sobranie sunt unele dintre cele mai ușoare țigări (cu aproximativ 0.1 mg de nicotină, 1 mg de gudron, 1 mg de monoxid de carbon) care se comercializează pe piața din România. Pe lângă valorilor scăzute, au un gust deosebit de blând și sunt fabricate cu tutun din Rusia și Ucraina.

3. Kent Nanotek 2.0

Kent Nanotek 2.0 sunt unele dintre cele mai ușoare țigări, fără prea mulți aditivi, care sunt deosebit de slabe și ideale pentru începători. Cu o cantitate de nicotină de doar 0.2 mg, gudron 1 mg și 1 mg de monoxid de carbon, aceste țigări pot fi folosite de fumători pe termen lung.

4. Dunhill Slims Evoque Refined Blend Fine

Dunhill Slims sunt un tip de țigări foarte scăzute în nicotină și foarte puțin poluante. Astfel încât, o țigară conține doar 0.2 mg de nicotină, 1 mg de gudron și 1 mg de monoxid de carbon, din acest motiv este, de asemenea, una dintre cele mai slabe din România. În ciuda tuturor valorilor scăzute, convinge cu un gust deosebit și valori poluante aproape inexistente.

5. Parliament Platinum Slims 100`s

Parliament Platinum Slims 100`s sunt țigări ușoare cu valori scăzute și un gust subtil. Conțin valori mici de nicotină (aprox. 0.1 mg), gudron (aprox. 2 mg) și monoxid de carbon (aprox. 2 mg), fiind similare cu mărcile de la Kent și Dunhill de mai sus, dar acestea sunt mult mai populare, motiv pentru care am inclus Parliament Slims pe locul 5 în acest clasament.

6. Davidoff Silver și Rose Superslims

Locul șase în acest top îi revine mărcii Davidoff cu țigaretele Silver și Rose Superslims fabricate în Germania, care au în compoziție aproximativ 0.3 mg de nicotină, 3 mg de gudron și 3 mg de monoxid de carbon. Pe lângă faptul că aceste țigări sunt mai slabe decât cele obișnuite, acestea au un gust mai bun decât multe alte țigări de pe piață.

7. Winston Super Line Silver 

Winston este una dintre mărcile populare de țigări clasice din România, însă oferă și variante slim. Este deținută de celebra companie Imperial Tobacco. Cu un nivel scăzut de nicotină (0.3 g), gudron (3 mg) și monoxid de carbon (2 mg), țigările Super Line Silver sunt cu adevărat ușoare și au valori poluante foarte scăzute.

Deci, aceasta a fost lista noastră cu mărcile de țigări care au în compoziție un conținut scăzut de gudron și nicotină. Dacă aveți sugestii cu privire la branduri sau poate sfaturi pe care le-am omis, ni le puteți lăsa în secțiunea de comentarii.

Comentarii pe Facebook
4.7/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!